3 opgraderinger til dit køkken

Skrevet af: Team Lillebror

 

Fordelen ved at bosætte sig uden landets største byer er, at man har flere penge mellem hænderne til at indrette sit køkken for. Bor du i Kolding og skal have lavet køkken i Kolding, er der altså en masse opgraderinger, du kan få til dit køkken.

 

Kogeplade med emhætte

En af de helt store trends indenfor køkkengear er kogeplader med indbygget emhætte. Og det er ikke så underligt.

 

En rille løber gennem halvdelen af kogepladen, der hurtigt suger dampen fra gryderne ned i sig. Det foregår meget lydløst, og spilder man vand ned i rillen, filtrerer systemet det automatisk fra.

 

Selve udsugningen kan man enten føre ud af huset, eller lade det løbe tilbage i huset – efter det er blevet renset – for at varme hjemmet op fra madlavningen.

 

Emhætten er genial, da de frigører en masse plads over selve kogepladen, hvor ens emhætte normalt sidder.

 

Køleskab med indbygget ismaskine

Hvor tit har du ikke siddet en sommeraften og manglet isterninger til din drink?

 

Med et køleskab med indbygget ismaskine, skal du aldrig mere hungrer efter isterninger, da de bliver lavet i løbet af få sekunder fra en luge i skabsdøren.

 

Her får du også et kæmpe køleskab, der sørger for, at du aldrig løber tør for opbevaringsplads.

 

En Quooker

Fra den iskolde gadget til den brandvarme. Med en Quooker skal du aldrig mere vente på, at din elkedel har spruttet færdig. Her har du kogende vand direkte fra vandhanen. Det er genialt til en hurtig kop Nescafé, eller når pastaen skal koge på et øjeblik.

 

Du kan få vandhanen i forskelligt design, der passer de flest hjem. Om det så skal matche resten af dit køkken i blankpoleret stål eller skille sig ud med messing, bestemmer du helt selv. Det kogende vand er det samme.

 

Relateret indlæg

Vælg dansk spiritus

Vælg dansk spiritus

Dansk spiritus er kendt for sin høje kvalitet, som kommer af de nøje udvalgte ingredienser. Med dansk spiritus får du et produkt med smag, som er både fyldigt og kompleks. Derudover kommer dansk spiritus fra producenter med stor viden og erfaring. Det gør, at du får...

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Ridning er en af de mest populære sportsgrene og er også en af de ældste. For at kunne nyde sporten fuldt ud, er det vigtigt at tage dig godt af dit rideudstyr.   Fjern alt snavs og støv fra dit udstyr efter hver tur. Det gælder især for sadlen, da det er her,...