3 opgraderinger til dit køkken

Skrevet af: Team Lillebror

 

Fordelen ved at bosætte sig uden landets største byer er, at man har flere penge mellem hænderne til at indrette sit køkken for. Bor du i Kolding og skal have lavet køkken i Kolding, er der altså en masse opgraderinger, du kan få til dit køkken.

 

Kogeplade med emhætte

En af de helt store trends indenfor køkkengear er kogeplader med indbygget emhætte. Og det er ikke så underligt.

 

En rille løber gennem halvdelen af kogepladen, der hurtigt suger dampen fra gryderne ned i sig. Det foregår meget lydløst, og spilder man vand ned i rillen, filtrerer systemet det automatisk fra.

 

Selve udsugningen kan man enten føre ud af huset, eller lade det løbe tilbage i huset – efter det er blevet renset – for at varme hjemmet op fra madlavningen.

 

Emhætten er genial, da de frigører en masse plads over selve kogepladen, hvor ens emhætte normalt sidder.

 

Køleskab med indbygget ismaskine

Hvor tit har du ikke siddet en sommeraften og manglet isterninger til din drink?

 

Med et køleskab med indbygget ismaskine, skal du aldrig mere hungrer efter isterninger, da de bliver lavet i løbet af få sekunder fra en luge i skabsdøren.

 

Her får du også et kæmpe køleskab, der sørger for, at du aldrig løber tør for opbevaringsplads.

 

En Quooker

Fra den iskolde gadget til den brandvarme. Med en Quooker skal du aldrig mere vente på, at din elkedel har spruttet færdig. Her har du kogende vand direkte fra vandhanen. Det er genialt til en hurtig kop Nescafé, eller når pastaen skal koge på et øjeblik.

 

Du kan få vandhanen i forskelligt design, der passer de flest hjem. Om det så skal matche resten af dit køkken i blankpoleret stål eller skille sig ud med messing, bestemmer du helt selv. Det kogende vand er det samme.

 

Relateret indlæg

Derfor elsker ride-piger at ride

Derfor elsker ride-piger at ride

Det kan indimellem virke som om, at piger der rider, går mere op i deres ridning, end andre gør i deres sport, som for eksempel cykling, fodbold, løb og så videre. Og ja, det er ganske almindeligt kendt, at det kræver meget tid at have en hest og ride. Men det er ikke...

Fra vindrue til vin

Fra vindrue til vin

Vi er mange, der elsker den læskende drik, vinen. Den findes i mange former. Du kan få vin som rosé, rød, orange, hvid og mange flere varianter, men de færreste ved, hvordan vin fremstilles – sådan helt fra bunden.   Druen   De vindruer, der anvendes til...

Hold en hyggelig aften for dine veninder

Hold en hyggelig aften for dine veninder

Når venindegruppen skal samles, er det nødvendigt at gøre lidt ekstra ud af det. I takt med at man er blevet ældre, er blevet mere sat og måske er flyttet længere fra hinanden, er det velkendt, at det er sjældnere og sjældnere, at venindegruppen har tid til at mødes....