3 opgraderinger til dit køkken

Skrevet af: Team Lillebror

 

Fordelen ved at bosætte sig uden landets største byer er, at man har flere penge mellem hænderne til at indrette sit køkken for. Bor du i Kolding og skal have lavet køkken i Kolding, er der altså en masse opgraderinger, du kan få til dit køkken.

 

Kogeplade med emhætte

En af de helt store trends indenfor køkkengear er kogeplader med indbygget emhætte. Og det er ikke så underligt.

 

En rille løber gennem halvdelen af kogepladen, der hurtigt suger dampen fra gryderne ned i sig. Det foregår meget lydløst, og spilder man vand ned i rillen, filtrerer systemet det automatisk fra.

 

Selve udsugningen kan man enten føre ud af huset, eller lade det løbe tilbage i huset – efter det er blevet renset – for at varme hjemmet op fra madlavningen.

 

Emhætten er genial, da de frigører en masse plads over selve kogepladen, hvor ens emhætte normalt sidder.

 

Køleskab med indbygget ismaskine

Hvor tit har du ikke siddet en sommeraften og manglet isterninger til din drink?

 

Med et køleskab med indbygget ismaskine, skal du aldrig mere hungrer efter isterninger, da de bliver lavet i løbet af få sekunder fra en luge i skabsdøren.

 

Her får du også et kæmpe køleskab, der sørger for, at du aldrig løber tør for opbevaringsplads.

 

En Quooker

Fra den iskolde gadget til den brandvarme. Med en Quooker skal du aldrig mere vente på, at din elkedel har spruttet færdig. Her har du kogende vand direkte fra vandhanen. Det er genialt til en hurtig kop Nescafé, eller når pastaen skal koge på et øjeblik.

 

Du kan få vandhanen i forskelligt design, der passer de flest hjem. Om det så skal matche resten af dit køkken i blankpoleret stål eller skille sig ud med messing, bestemmer du helt selv. Det kogende vand er det samme.

 

Relateret indlæg

Find en sjov sportsgren for dit barn

Find en sjov sportsgren for dit barn

Er dit barn blevet gammel nok til at begynde at dyrke sport, eller har han eller hun pludseligt fået en interesse for at gå til noget? Så er der rigtig mange forskellige former for sport, som dit barn kan begynde at gå til. Her finder du flere forslag til sportsgrene,...

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...