Sådan pynter du flot op til fest

Har du har inviteret til fest, så er det en god ide at gøre lidt ekstra ud af det. Det kan du gøre ved at pynte op til festen.

Vælg et farve-tema og de rigtige pyntegenstande

For det første skal du vælge dine farver. Det kan være lyse pastelfarver eller mørkere farver som rød eller mørkeblå. Det er en god ide at vælge 2-3 farver, og at en af de farver står i kontrast til de andre. Prøv at vælge farver, der passer godt sammen, og som får det hele til at se levende og interessant ud. Det kan for eksempel være farverne Guld, rød og beige.

De farver du vælger, skal gå igen igennem den pynt du har til din fest. Hvis det er kunstige blomster, skal der være blomster i disse farver. Ligeledes gælder det med ting som duge, service og bordekorationer.

Du skal være opmærksom på ikke at have alt for meget forskelligt pynt. Sørg for at begrænse dig lidt, men gør det godt med den pynt, du vælger. Det vil give et meget flottere helhedsudtryk til til fest.

Pynt op

Det er en god ide at placere de forskellige elementer strategisk, så der skabes en harmonisk helhed. Overvej hvor du vil placere pyntet og tænk over hvor meget plads der er brug for.

Prøv også at udnytte pladsen og brug den til at skabe forskellige niveauer og søjler, så det hele ser mere interessant ud.

Find inspiration i naturen

Brug også naturlige materialer som blomster, grene, eller blade til at give det et naturligt udtryk. Du kan også bruge lys til at skabe en stemning. Prøv at bruge forskellige typer af lys, såsom stearinlys, lyskæder, lamper eller lignende. Det kan hjælpe med at skabe en hyggelig og afslappet stemning.

 

 

Relateret indlæg

Hvilken vin til hvilket måltid

Hvilken vin til hvilket måltid

At vælge den rigtige vin til dit måltid kan forbedre din smagsoplevelse betydeligt. Her er nogle generelle retningslinjer og anbefalinger, og vi inkluderer også et nævn af alkoholfrie vinmuligheder: 1. Fisk og skaldyr: Til lette fiskeretter eller skaldyr som rejer og...