Arbejdstøj i god kvalitet

Skrevet af: Pernille Jensen

Billigt arbejdstøj behøver slet ikke at være lig med dårlig kvalitet, kedelige farver eller tøj som sidder forkert og skævt på kroppen. Tværtimod, for hos Timetex.dk har de et stort udvalg af billigt arbejdstøj, hvorpå det er muligt enten at brodere eller at trykke din virksomheds eller din cafe helt eget logo på.

 

Når det handler om at lave god mad, hvad enten det drejer sig om når der bliver bagt brød, når der bliver tilberedt kød osv, så er det vigtigt at iføre sig tøj som har en god komfort og som det er nemt at bevæge sig i.

 

Alt dette får du hos Timetex, som er specialister i at designe kvalitetstøj til en billig pris. Det er blandt andet tøj fra Kentaur, ID og Euro-dan, som passer til de fleste erhverv, for eksempel kokke, tjenere, hjemmeplejen, læger mm.

 

Billigt arbejdstøj med arbejdslivet

Virksomheden Timetex som holder til i Ikast i Jylland, har et stort kendskab til de forskellige erhverv, og ved derfor hvilke behov de enkelte brancher har i forhold til deres tøj med logo. Med i deres udvalg kan du også finde deres helt egne underbukser “forsvarets underbukser”, som de både er producent og forhandler af, samt deres egen kollektion “By Mikkelsen” som er undertøj lavet af materialer i høj kvalitet.

 

Ønsker du at bestille dit arbejdstøj hos Timetex, er det muligt igennem deres webshop. Det er også muligt at kontakte dem, hvis du har brug for hjælp til at finde frem til det arbejdstøj som passer dig og din virksomhed bedst.

Relateret indlæg

Find kvalitetsmøbler til jeres restaurant

Find kvalitetsmøbler til jeres restaurant

Er I på udkig efter nye møbler til jeres restaurant? Møbler er en nødvendighed på en restaurant, så jeres gæster kan nyde mad og drikke, og hos Zederkof kan I finde et stort udvalg af restaurant møbler.  Plads til alle Møbler er en nødvendighed, når det kommer til...

Inventa hjælper med caféinventar

Inventa hjælper med caféinventar

Er du caféejer eller en del af holdet bag caféen, og trænger lokalerne til at blive frisket op? Har I brug for friske og professionelle øjne og dygtige fagfolk til at designe nyt, bør I kontakte Inventa, der sørger for cafe inventar. Fælles dialog fra start til slut...