Arbejdstøj i god kvalitet

Skrevet af: Pernille Jensen

Billigt arbejdstøj behøver slet ikke at være lig med dårlig kvalitet, kedelige farver eller tøj som sidder forkert og skævt på kroppen. Tværtimod, for hos Timetex.dk har de et stort udvalg af billigt arbejdstøj, hvorpå det er muligt enten at brodere eller at trykke din virksomheds eller din cafe helt eget logo på.

 

Når det handler om at lave god mad, hvad enten det drejer sig om når der bliver bagt brød, når der bliver tilberedt kød osv, så er det vigtigt at iføre sig tøj som har en god komfort og som det er nemt at bevæge sig i.

 

Alt dette får du hos Timetex, som er specialister i at designe kvalitetstøj til en billig pris. Det er blandt andet tøj fra Kentaur, ID og Euro-dan, som passer til de fleste erhverv, for eksempel kokke, tjenere, hjemmeplejen, læger mm.

 

Billigt arbejdstøj med arbejdslivet

Virksomheden Timetex som holder til i Ikast i Jylland, har et stort kendskab til de forskellige erhverv, og ved derfor hvilke behov de enkelte brancher har i forhold til deres tøj med logo. Med i deres udvalg kan du også finde deres helt egne underbukser “forsvarets underbukser”, som de både er producent og forhandler af, samt deres egen kollektion “By Mikkelsen” som er undertøj lavet af materialer i høj kvalitet.

 

Ønsker du at bestille dit arbejdstøj hos Timetex, er det muligt igennem deres webshop. Det er også muligt at kontakte dem, hvis du har brug for hjælp til at finde frem til det arbejdstøj som passer dig og din virksomhed bedst.

Relateret indlæg

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...