Arbejdstøj i god kvalitet

Skrevet af: Pernille Jensen

Billigt arbejdstøj behøver slet ikke at være lig med dårlig kvalitet, kedelige farver eller tøj som sidder forkert og skævt på kroppen. Tværtimod, for hos Timetex.dk har de et stort udvalg af billigt arbejdstøj, hvorpå det er muligt enten at brodere eller at trykke din virksomheds eller din cafe helt eget logo på.

 

Når det handler om at lave god mad, hvad enten det drejer sig om når der bliver bagt brød, når der bliver tilberedt kød osv, så er det vigtigt at iføre sig tøj som har en god komfort og som det er nemt at bevæge sig i.

 

Alt dette får du hos Timetex, som er specialister i at designe kvalitetstøj til en billig pris. Det er blandt andet tøj fra Kentaur, ID og Euro-dan, som passer til de fleste erhverv, for eksempel kokke, tjenere, hjemmeplejen, læger mm.

 

Billigt arbejdstøj med arbejdslivet

Virksomheden Timetex som holder til i Ikast i Jylland, har et stort kendskab til de forskellige erhverv, og ved derfor hvilke behov de enkelte brancher har i forhold til deres tøj med logo. Med i deres udvalg kan du også finde deres helt egne underbukser “forsvarets underbukser”, som de både er producent og forhandler af, samt deres egen kollektion “By Mikkelsen” som er undertøj lavet af materialer i høj kvalitet.

 

Ønsker du at bestille dit arbejdstøj hos Timetex, er det muligt igennem deres webshop. Det er også muligt at kontakte dem, hvis du har brug for hjælp til at finde frem til det arbejdstøj som passer dig og din virksomhed bedst.

Relateret indlæg

Lys din restaurant op med LED-lys

Lys din restaurant op med LED-lys

Vidste du, at der er en lang række af fordele, hvis du lyser din restaurant op med LED-lys? Du kan skabe lige præcis den stemning med LED-lys, som du ønsker. Om restauranten skal have en moderne, gammeldags eller hyggelig atmosfære, kan du altid finde det rette LED...

Bliv klar til udendørsservering

Bliv klar til udendørsservering

Vi skal ikke langt ind i foråret, før vi danskere synes det er lækkert at placere os udendørs på en fortovscafé. Her kan vi forsøge at fange en enkelt, spæd solstråle og ellers forsøge at holde varmen med en kop kaffe. Derfor er det en fordel, hvis du som cafe- eller...

Barnedåb derhjemme eller på restaurant?

Barnedåb derhjemme eller på restaurant?

Det kan nemt gå hen og blive et dilemma, når I skal beslutte, om barnedåben for jeres lille ny skal holdes derhjemme eller på en restaurant. Der kan nemt gå konkurrence i at spare, og det er selvfølgelig billigere at stå for det hele selv end at betale sig fra...