Arbejdstøj i god kvalitet

Skrevet af: Pernille Jensen

Billigt arbejdstøj behøver slet ikke at være lig med dårlig kvalitet, kedelige farver eller tøj som sidder forkert og skævt på kroppen. Tværtimod, for hos Timetex.dk har de et stort udvalg af billigt arbejdstøj, hvorpå det er muligt enten at brodere eller at trykke din virksomheds eller din cafe helt eget logo på.

 

Når det handler om at lave god mad, hvad enten det drejer sig om når der bliver bagt brød, når der bliver tilberedt kød osv, så er det vigtigt at iføre sig tøj som har en god komfort og som det er nemt at bevæge sig i.

 

Alt dette får du hos Timetex, som er specialister i at designe kvalitetstøj til en billig pris. Det er blandt andet tøj fra Kentaur, ID og Euro-dan, som passer til de fleste erhverv, for eksempel kokke, tjenere, hjemmeplejen, læger mm.

 

Billigt arbejdstøj med arbejdslivet

Virksomheden Timetex som holder til i Ikast i Jylland, har et stort kendskab til de forskellige erhverv, og ved derfor hvilke behov de enkelte brancher har i forhold til deres tøj med logo. Med i deres udvalg kan du også finde deres helt egne underbukser “forsvarets underbukser”, som de både er producent og forhandler af, samt deres egen kollektion “By Mikkelsen” som er undertøj lavet af materialer i høj kvalitet.

 

Ønsker du at bestille dit arbejdstøj hos Timetex, er det muligt igennem deres webshop. Det er også muligt at kontakte dem, hvis du har brug for hjælp til at finde frem til det arbejdstøj som passer dig og din virksomhed bedst.

Relateret indlæg

Skab privatliv for dine gæster

Skab privatliv for dine gæster

En café bør indrettes, så dine gæster altid føler sig velkomne. En hyggelig café, hvor der også er mulighed for at sidde udenfor, når vejret er til det, tiltrækker ofte mange gæster, da gæsterne her kan sidde ude og nyde mad eller drikke på en dejlig varm og solrig...

Find en e-cigaret der passer til dig

Find en e-cigaret der passer til dig

En E cigaret er ikke helt det samme som en almindelig cigaret, for med til en e-cigaret følger der også en masse forskellige muligheder, som du ikke finder ved de almindelige cigaretter med tobak. Med en e-cigaret damper du i stedet for at ryge, og så er der det...

Er der støj på arbejdspladsen?

Er der støj på arbejdspladsen?

Støj bliver ofte defineret som en uønsket lyd. Der kan være vidt forskellige opfattelser, når det handler om støj, og hvad vi hver især betegner som støj. Hos Eurofins Miljø Luft kan de foretage en måling af støj, som blandt andet kan være et godt redskab, når det...