Bliv klar til udendørsservering

Skrevet af: Signe Laursen

Vi skal ikke langt ind i foråret, før vi danskere synes det er lækkert at placere os udendørs på en fortovscafé. Her kan vi forsøge at fange en enkelt, spæd solstråle og ellers forsøge at holde varmen med en kop kaffe. Derfor er det en fordel, hvis du som cafe- eller restaurantejer forbereder dig på denne tid, så du er klar til at opfylde dine gæsters ønsker. Et godt og tiltalende udendørsområde kan sagtens tiltrække flere kunder, som nyder den friske luft. Men hvad skal du bruge til udendørsservering?

Hvad har vi brug for?

Først og fremmest skal der selvfølgelig være nogle møbler, som dine gæster kan sidde ved. Er der blot tale om en kaffebar, hvor de fleste holder et kort stop, kan du måske nøjes med et par bænke udendørs. Hvis du serverer mad, skal du selvfølgelig have fat i cafeborde- og stole, hvor dine gæster kan sætte sig ned i længere tid. Det kan være svært at vurdere, hvilke møbler der skal placeres udenfor, og hvordan de skal se ud. Køb cafebord hos Zederkof – her kan du med garanti finde noget, der vil passe ind hos dig.

Når du har styr på møblerne til udendørsområdet, kan du skabe en hyggelig atmosfære ved at tilføje ekstra småting. Det kan eksempelvis være i form af planter, blomster, terrassevarmere eller levende lys – måske endda en markise, der kan rulles ud, så gæsterne fortsat kan sidde ude i støvregn.

Det behøver ikke kræve en helt masse at skabe et indbydende udendørsområde, hvis du blot tager de rette valg.

Relateret indlæg

Beskyt dine medarbejdere med godkendte mundbind

Beskyt dine medarbejdere med godkendte mundbind

Vi har efterhånden vænnet os til Corona, og har så småt også vænnet os til tanken om at bære mundbind, når vi færdes blandt andre mennesker i det offentlige rum. Men mundbind og værnemidler generelt gælder også, hvis du ejer en restaurant eller en cafe, der bliver...