Bliv klar til udendørsservering

Skrevet af: Signe Laursen

Vi skal ikke langt ind i foråret, før vi danskere synes det er lækkert at placere os udendørs på en fortovscafé. Her kan vi forsøge at fange en enkelt, spæd solstråle og ellers forsøge at holde varmen med en kop kaffe. Derfor er det en fordel, hvis du som cafe- eller restaurantejer forbereder dig på denne tid, så du er klar til at opfylde dine gæsters ønsker. Et godt og tiltalende udendørsområde kan sagtens tiltrække flere kunder, som nyder den friske luft. Men hvad skal du bruge til udendørsservering?

Hvad har vi brug for?

Først og fremmest skal der selvfølgelig være nogle møbler, som dine gæster kan sidde ved. Er der blot tale om en kaffebar, hvor de fleste holder et kort stop, kan du måske nøjes med et par bænke udendørs. Hvis du serverer mad, skal du selvfølgelig have fat i cafeborde- og stole, hvor dine gæster kan sætte sig ned i længere tid. Det kan være svært at vurdere, hvilke møbler der skal placeres udenfor, og hvordan de skal se ud. Køb cafebord hos Zederkof – her kan du med garanti finde noget, der vil passe ind hos dig.

Når du har styr på møblerne til udendørsområdet, kan du skabe en hyggelig atmosfære ved at tilføje ekstra småting. Det kan eksempelvis være i form af planter, blomster, terrassevarmere eller levende lys – måske endda en markise, der kan rulles ud, så gæsterne fortsat kan sidde ude i støvregn.

Det behøver ikke kræve en helt masse at skabe et indbydende udendørsområde, hvis du blot tager de rette valg.

Relateret indlæg

Lys din restaurant op med LED-lys

Lys din restaurant op med LED-lys

Vidste du, at der er en lang række af fordele, hvis du lyser din restaurant op med LED-lys? Du kan skabe lige præcis den stemning med LED-lys, som du ønsker. Om restauranten skal have en moderne, gammeldags eller hyggelig atmosfære, kan du altid finde det rette LED...

Barnedåb derhjemme eller på restaurant?

Barnedåb derhjemme eller på restaurant?

Det kan nemt gå hen og blive et dilemma, når I skal beslutte, om barnedåben for jeres lille ny skal holdes derhjemme eller på en restaurant. Der kan nemt gå konkurrence i at spare, og det er selvfølgelig billigere at stå for det hele selv end at betale sig fra...

Bliv en bedre restaurantchef

Bliv en bedre restaurantchef

Dagligdagen i køkkenet på en travl restaurant kan hurtigt blive travl og hektisk. Den slags situationer er svære at undgå, når man gerne vil give gæsterne den bedste oplevelse med en hurtig betjening. Når det hele skal gå ekstra stærkt, kan det som restaurantchef være...