Derfor har alle caféejere brug for markiser

Skrevet af: Signe Laursen

Markiser er den perfekte løsning for caféejere, der ønsker at øge antallet af siddepladser uden dyre omkostninger. Med markiser behøver du nemlig ikke at udvide din café med ekstra rum eller få fat i en byggetilladelse.

Ud over at maksimere den tilgængelige plads tilbyder markiser et væld af andre fordele. Har du ikke allerede en eller flere markiser, er det derfor værd at overveje. Hvis din café er udstyret med markiser, kan du desuden opgradere dem med smart tilbehør.

Skræddersyede markiser til enhver café

Ikke alene er markiser utroligt nyttige, men de er også flotte at se på. I og med at du ligeledes har mulighed for at skræddersy dine egne markiser, kan du tilpasse dem til netop din café, hvilket er et stort plus. Du kan blandt andet finde en del forskelligt tilbehør til markiser, så du kan få dem netop, som du ønsker.

Forlæng sæsonen med udepladser

I de travle sommermåneder er det vigtigt, at så mange kunder som muligt kan betjenes på én gang for at øge omsætningen. Med en markise kan caféejere hurtigt og nemt skabe en udendørs spiseplads med ekstra siddepladser, så kunderne kan nyde en madoplevelse i godt vejr. Desuden elsker mange at sidde udenfor og spise om sommeren.

Med en god markise kan I samtidig forlænge sæsonen måde før over efter sommermånederne. Uanset om det er en dejlig solskinsdag, hvor dine kunder har brug for lidt skygge, eller hvis det regner, er en markise den ideelle løsning. Det kan tiltrække kunder uanset vejret, da de stadig har mulighed for at sidde udenfor.

 

 

Relateret indlæg

Skab privatliv for dine gæster

Skab privatliv for dine gæster

En café bør indrettes, så dine gæster altid føler sig velkomne. En hyggelig café, hvor der også er mulighed for at sidde udenfor, når vejret er til det, tiltrækker ofte mange gæster, da gæsterne her kan sidde ude og nyde mad eller drikke på en dejlig varm og solrig...

Find en e-cigaret der passer til dig

Find en e-cigaret der passer til dig

En E cigaret er ikke helt det samme som en almindelig cigaret, for med til en e-cigaret følger der også en masse forskellige muligheder, som du ikke finder ved de almindelige cigaretter med tobak. Med en e-cigaret damper du i stedet for at ryge, og så er der det...

Er der støj på arbejdspladsen?

Er der støj på arbejdspladsen?

Støj bliver ofte defineret som en uønsket lyd. Der kan være vidt forskellige opfattelser, når det handler om støj, og hvad vi hver især betegner som støj. Hos Eurofins Miljø Luft kan de foretage en måling af støj, som blandt andet kan være et godt redskab, når det...