Derfor har alle caféejere brug for markiser

Skrevet af: Signe Laursen

Markiser er den perfekte løsning for caféejere, der ønsker at øge antallet af siddepladser uden dyre omkostninger. Med markiser behøver du nemlig ikke at udvide din café med ekstra rum eller få fat i en byggetilladelse.

Ud over at maksimere den tilgængelige plads tilbyder markiser et væld af andre fordele. Har du ikke allerede en eller flere markiser, er det derfor værd at overveje. Hvis din café er udstyret med markiser, kan du desuden opgradere dem med smart tilbehør.

Skræddersyede markiser til enhver café

Ikke alene er markiser utroligt nyttige, men de er også flotte at se på. I og med at du ligeledes har mulighed for at skræddersy dine egne markiser, kan du tilpasse dem til netop din café, hvilket er et stort plus. Du kan blandt andet finde en del forskelligt tilbehør til markiser, så du kan få dem netop, som du ønsker.

Forlæng sæsonen med udepladser

I de travle sommermåneder er det vigtigt, at så mange kunder som muligt kan betjenes på én gang for at øge omsætningen. Med en markise kan caféejere hurtigt og nemt skabe en udendørs spiseplads med ekstra siddepladser, så kunderne kan nyde en madoplevelse i godt vejr. Desuden elsker mange at sidde udenfor og spise om sommeren.

Med en god markise kan I samtidig forlænge sæsonen måde før over efter sommermånederne. Uanset om det er en dejlig solskinsdag, hvor dine kunder har brug for lidt skygge, eller hvis det regner, er en markise den ideelle løsning. Det kan tiltrække kunder uanset vejret, da de stadig har mulighed for at sidde udenfor.

 

 

Relateret indlæg

Hvilken vin til hvilket måltid

Hvilken vin til hvilket måltid

At vælge den rigtige vin til dit måltid kan forbedre din smagsoplevelse betydeligt. Her er nogle generelle retningslinjer og anbefalinger, og vi inkluderer også et nævn af alkoholfrie vinmuligheder: 1. Fisk og skaldyr: Til lette fiskeretter eller skaldyr som rejer og...