Derfor har alle caféejere brug for markiser

Skrevet af: Signe Laursen

Markiser er den perfekte løsning for caféejere, der ønsker at øge antallet af siddepladser uden dyre omkostninger. Med markiser behøver du nemlig ikke at udvide din café med ekstra rum eller få fat i en byggetilladelse.

Ud over at maksimere den tilgængelige plads tilbyder markiser et væld af andre fordele. Har du ikke allerede en eller flere markiser, er det derfor værd at overveje. Hvis din café er udstyret med markiser, kan du desuden opgradere dem med smart tilbehør.

Skræddersyede markiser til enhver café

Ikke alene er markiser utroligt nyttige, men de er også flotte at se på. I og med at du ligeledes har mulighed for at skræddersy dine egne markiser, kan du tilpasse dem til netop din café, hvilket er et stort plus. Du kan blandt andet finde en del forskelligt tilbehør til markiser, så du kan få dem netop, som du ønsker.

Forlæng sæsonen med udepladser

I de travle sommermåneder er det vigtigt, at så mange kunder som muligt kan betjenes på én gang for at øge omsætningen. Med en markise kan caféejere hurtigt og nemt skabe en udendørs spiseplads med ekstra siddepladser, så kunderne kan nyde en madoplevelse i godt vejr. Desuden elsker mange at sidde udenfor og spise om sommeren.

Med en god markise kan I samtidig forlænge sæsonen måde før over efter sommermånederne. Uanset om det er en dejlig solskinsdag, hvor dine kunder har brug for lidt skygge, eller hvis det regner, er en markise den ideelle løsning. Det kan tiltrække kunder uanset vejret, da de stadig har mulighed for at sidde udenfor.

 

 

Relateret indlæg

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...