Derfor har alle caféejere brug for markiser

Skrevet af: Signe Laursen

Markiser er den perfekte løsning for caféejere, der ønsker at øge antallet af siddepladser uden dyre omkostninger. Med markiser behøver du nemlig ikke at udvide din café med ekstra rum eller få fat i en byggetilladelse.

Ud over at maksimere den tilgængelige plads tilbyder markiser et væld af andre fordele. Har du ikke allerede en eller flere markiser, er det derfor værd at overveje. Hvis din café er udstyret med markiser, kan du desuden opgradere dem med smart tilbehør.

Skræddersyede markiser til enhver café

Ikke alene er markiser utroligt nyttige, men de er også flotte at se på. I og med at du ligeledes har mulighed for at skræddersy dine egne markiser, kan du tilpasse dem til netop din café, hvilket er et stort plus. Du kan blandt andet finde en del forskelligt tilbehør til markiser, så du kan få dem netop, som du ønsker.

Forlæng sæsonen med udepladser

I de travle sommermåneder er det vigtigt, at så mange kunder som muligt kan betjenes på én gang for at øge omsætningen. Med en markise kan caféejere hurtigt og nemt skabe en udendørs spiseplads med ekstra siddepladser, så kunderne kan nyde en madoplevelse i godt vejr. Desuden elsker mange at sidde udenfor og spise om sommeren.

Med en god markise kan I samtidig forlænge sæsonen måde før over efter sommermånederne. Uanset om det er en dejlig solskinsdag, hvor dine kunder har brug for lidt skygge, eller hvis det regner, er en markise den ideelle løsning. Det kan tiltrække kunder uanset vejret, da de stadig har mulighed for at sidde udenfor.

 

 

Relateret indlæg

Sådan sikrer du dit spisested

Sådan sikrer du dit spisested

At opbygge en café eller restaurant fra bunden er hårdt arbejde. Det er ikke bare noget, du kan klare på en dag. For mange ender caféen endda med at blive deres livsværk. Grunden til dette er, at der investeres en masse blod, sved og tårer samt mange timer i at åbne...

Fordele ved kunstige blomster i caféen

Fordele ved kunstige blomster i caféen

Friske blomster kan noget helt særligt. De ser flotte ud, og så giver de ofte en rigtig skøn duft. Men hvis du har en café, er det værd at overveje, om du skal indrette stedet med kunstige blomster og planter i stedet, så dine gæster altid har noget farverigt at kigge...