Disse uniformer har du brug for til din restaurant

Skrevet af: Frederik Bojesen

En restaurant er en kompleks virksomhed, der kræver en masse mennesker i forskellige roller for at opnå succes. Alle disse forskellige mennesker har brug for uniformer, der ser godt ud og giver dem mulighed for at yde deres bedste. Så hvilke uniformer har du brug for på din restaurant?

Kokke

Kokke er en afgørende del af enhver restaurant og har en masse behov, når det kommer til deres uniformer. De beskæftiger sig med meget varme genstande og har brug for uniformer, der sørger for, at de ikke bliver fyldt med madrester på deres normale tøj. Derfor kræver det en god beskyttelse. En typisk uniform omfatter kokkebukser, kokkejakker samt forklæder til kokke.

Tjenere

Tjenere er ansigtet udadtil, når det kommer til din restaurant. Derfor er det yderst vigtigt, at deres uniformer ser rene og stilfulde ud på alle tidspunkter samtidig med, at tjenere har mulighed for at løbe rundt med mad, drikkevarer, ekstra servietter og meget mere.

For afslappede restauranter er det ofte nok med et mindre forklæde, mens det for andre restauranter vil være bedst med både en vest, bukser og en skjorte. Det kommer meget an på, hvad du ønsker, at din restaurant skal repræsentere.

Bartendere

Bartendere er ofte ansvarlige for meget mere end at servere drikkevarer til kunder i baren. Sommetider laver de også drikkevarer til kunder, der sidder ved bordene og serverer mad til kunder, der beslutter at spise i baren. Forklæder, veste og frakker kan også være passende for bartendere – afhængigt af stilen i din restaurant.

Relateret indlæg

Hvilken vin til hvilket måltid

Hvilken vin til hvilket måltid

At vælge den rigtige vin til dit måltid kan forbedre din smagsoplevelse betydeligt. Her er nogle generelle retningslinjer og anbefalinger, og vi inkluderer også et nævn af alkoholfrie vinmuligheder: 1. Fisk og skaldyr: Til lette fiskeretter eller skaldyr som rejer og...