Arbejder du i en kantine, så ved du helt sikkert, at der er nogle produkter og redskaber, som simpelthen er uundværlige. Det gælder blandt andet alubakker, der kan laves mad i, og som holder maden varm.
Uundværlige i kantinen
Har du din daglige gang i en kantine, hvor du og dine kollegaer hver dag laver mad til andre kollegaer, der sidder og arbejder på kontoret? Måske har du efterhånden mange års erfaring i et køkken, eller måske er du forholdsvis ny inden for branchen. Uanset hvad så er der stor sandsynlighed for, at du kender til alubakker, og at du ved, at de er uundværlige i køkkenet i kantinen. De kan nemlig bruges til både små og store retter og portioner, og så er de gode til at holde maden varm efterfølgende. På den måde bliver maden ikke kold med det samme, når hver enkel medarbejder skal have serveret sin frokost, eller hente portioner i buffeten.
Hold maden varm med et låg
Når der skal laves mad til mange mennesker ad gangen, er alubakker nærmest ikke til at undvære. Skal du bage en kage, en leverpostej eller måske lave en tærte? Alubakkerne kan bruges til mange retter, så det er bare at slippe fantasien løs. Derfor fås de selvfølgelig i forskellige størrelser, og også i både firkantede og runde. Når retterne tages ud af ovnen, kan du passende dække bakken af med et tilhørende låg i enten aluminium eller hvid pap, så maden holdes varm og er klar til frokostpausen.