Fordele ved kunstige blomster i caféen

Friske blomster kan noget helt særligt. De ser flotte ud, og så giver de ofte en rigtig skøn duft. Men hvis du har en café, er det værd at overveje, om du skal indrette stedet med kunstige blomster og planter i stedet, så dine gæster altid har noget farverigt at kigge på. Det kan være en af de bedste investeringer, du gør takket være de mange fordele.

Du er altid klar til spiseglade kunder

Du elsker at have blomster og planter stående i din café, men det kan være, at du er mødt ind om morgenen, og så er de over natten blevet kedelige at se på. Dette undgår du med de kunstige. Her behøver du slet ikke bekymre dig om, hvorvidt dine gæster har noget pænt at kigge på.

De er allergivenlige

Som caféejer er det en fordel, at du kan byde alle kunder velkommen. Hvis en kunde har allergi, er det ikke smart, hvis du har friske blomster stående midt på bordet eller en fin plante lige ved siden af. Kunstige blomster og planter er allergivenlige, så du altid kan have dine foretrukne planter i din café.

De kan placeres hvor som helst

Hvis du beslutter dig for, at du vil have nogle farver ved dit vindue i caféen eller et andet solrigt område, kan du tilføje eksempelvis kunstige palmer til området uden frygt for, at de falmer eller visner. Med kunstige blomster og planter behøver du nemlig ikke i lige så høj grad tænke over, hvor du placerer dem henne.

Relateret indlæg

Skab privatliv for dine gæster

Skab privatliv for dine gæster

En café bør indrettes, så dine gæster altid føler sig velkomne. En hyggelig café, hvor der også er mulighed for at sidde udenfor, når vejret er til det, tiltrækker ofte mange gæster, da gæsterne her kan sidde ude og nyde mad eller drikke på en dejlig varm og solrig...

Find en e-cigaret der passer til dig

Find en e-cigaret der passer til dig

En E cigaret er ikke helt det samme som en almindelig cigaret, for med til en e-cigaret følger der også en masse forskellige muligheder, som du ikke finder ved de almindelige cigaretter med tobak. Med en e-cigaret damper du i stedet for at ryge, og så er der det...