Fordele ved kunstige blomster i caféen

Friske blomster kan noget helt særligt. De ser flotte ud, og så giver de ofte en rigtig skøn duft. Men hvis du har en café, er det værd at overveje, om du skal indrette stedet med kunstige blomster og planter i stedet, så dine gæster altid har noget farverigt at kigge på. Det kan være en af de bedste investeringer, du gør takket være de mange fordele.

Du er altid klar til spiseglade kunder

Du elsker at have blomster og planter stående i din café, men det kan være, at du er mødt ind om morgenen, og så er de over natten blevet kedelige at se på. Dette undgår du med de kunstige. Her behøver du slet ikke bekymre dig om, hvorvidt dine gæster har noget pænt at kigge på.

De er allergivenlige

Som caféejer er det en fordel, at du kan byde alle kunder velkommen. Hvis en kunde har allergi, er det ikke smart, hvis du har friske blomster stående midt på bordet eller en fin plante lige ved siden af. Kunstige blomster og planter er allergivenlige, så du altid kan have dine foretrukne planter i din café.

De kan placeres hvor som helst

Hvis du beslutter dig for, at du vil have nogle farver ved dit vindue i caféen eller et andet solrigt område, kan du tilføje eksempelvis kunstige palmer til området uden frygt for, at de falmer eller visner. Med kunstige blomster og planter behøver du nemlig ikke i lige så høj grad tænke over, hvor du placerer dem henne.

Relateret indlæg

Find kvalitetsmøbler til jeres restaurant

Find kvalitetsmøbler til jeres restaurant

Er I på udkig efter nye møbler til jeres restaurant? Møbler er en nødvendighed på en restaurant, så jeres gæster kan nyde mad og drikke, og hos Zederkof kan I finde et stort udvalg af restaurant møbler.  Plads til alle Møbler er en nødvendighed, når det kommer til...

Inventa hjælper med caféinventar

Inventa hjælper med caféinventar

Er du caféejer eller en del af holdet bag caféen, og trænger lokalerne til at blive frisket op? Har I brug for friske og professionelle øjne og dygtige fagfolk til at designe nyt, bør I kontakte Inventa, der sørger for cafe inventar. Fælles dialog fra start til slut...