Fordele ved kunstige blomster i caféen

Friske blomster kan noget helt særligt. De ser flotte ud, og så giver de ofte en rigtig skøn duft. Men hvis du har en café, er det værd at overveje, om du skal indrette stedet med kunstige blomster og planter i stedet, så dine gæster altid har noget farverigt at kigge på. Det kan være en af de bedste investeringer, du gør takket være de mange fordele.

Du er altid klar til spiseglade kunder

Du elsker at have blomster og planter stående i din café, men det kan være, at du er mødt ind om morgenen, og så er de over natten blevet kedelige at se på. Dette undgår du med de kunstige. Her behøver du slet ikke bekymre dig om, hvorvidt dine gæster har noget pænt at kigge på.

De er allergivenlige

Som caféejer er det en fordel, at du kan byde alle kunder velkommen. Hvis en kunde har allergi, er det ikke smart, hvis du har friske blomster stående midt på bordet eller en fin plante lige ved siden af. Kunstige blomster og planter er allergivenlige, så du altid kan have dine foretrukne planter i din café.

De kan placeres hvor som helst

Hvis du beslutter dig for, at du vil have nogle farver ved dit vindue i caféen eller et andet solrigt område, kan du tilføje eksempelvis kunstige palmer til området uden frygt for, at de falmer eller visner. Med kunstige blomster og planter behøver du nemlig ikke i lige så høj grad tænke over, hvor du placerer dem henne.

Relateret indlæg

Sådan sikrer du dit spisested

Sådan sikrer du dit spisested

At opbygge en café eller restaurant fra bunden er hårdt arbejde. Det er ikke bare noget, du kan klare på en dag. For mange ender caféen endda med at blive deres livsværk. Grunden til dette er, at der investeres en masse blod, sved og tårer samt mange timer i at åbne...

Derfor har alle caféejere brug for markiser

Derfor har alle caféejere brug for markiser

Markiser er den perfekte løsning for caféejere, der ønsker at øge antallet af siddepladser uden dyre omkostninger. Med markiser behøver du nemlig ikke at udvide din café med ekstra rum eller få fat i en byggetilladelse. Ud over at maksimere den tilgængelige plads...