Gode råd: sådan optimerer du din restaurant

Ikke nok med at maden og rengøringen skal være i orden på din restaurant, så er lokalerne også med til at tiltrække gæster og optimere oplevelsen for kunderne. Men hvordan optimerer du din restaurant, uden at sætte gang i den helt store og omkostningstunge renovering? Læs med her.

Opkvik dine møbler med maling eller nyt betræk

At købe nye møbler kan være en stor post for en lille restaurant, men du kan nemt tage sagen i egen hånd. Giv dine restaurantborde og -stole en omgang maling eller nyt betræk, så de får et helt nyt udtryk. På den måde kan du ændre dine restaurantlokalers look – måske fra mere antik til mere moderne?

God stemning med blomster

Blomster er en sikker vinder, når der skal sættes smil på læben, og der er intet, der kan opkvikke stemningen i et lokale, som friske blomster kan. Bestil løbende blomsterbuketter til din restaurant – måske du endda kan give dig i kast med at binde blomsterdekorationerne selv?

Udskift servicen

Hvem siger, at alt service bør være hvidt, blankt og ens? Med servicen kan du give din restaurant et unikt udtryk, for eksempel ved at variere udseendet på tallerkener eller glas.

Pift facaden op

Facaden kan godt være et større arbejde, men har du selv mod på at give dig i kast med maling, er det bare med at slå kreativiteten løs. Facaden er det første, dine gæster møder, og derfor kan det være en stor fordel at gøre det indbydende.

Relateret indlæg

Tips til at lave et godt vinkort til din café

Tips til at lave et godt vinkort til din café

Ikke alle caféer har en sommelier til rådighed, der kan hjælpe med at sammensætte et vinkort. Det er faktisk meget få, der har det. Det betyder, at det er op til caféejeren eller lederen at finde de bedste vine, der supplerer caféens retter og glæder kunderne. I og...