Gode råd: sådan optimerer du din restaurant

Ikke nok med at maden og rengøringen skal være i orden på din restaurant, så er lokalerne også med til at tiltrække gæster og optimere oplevelsen for kunderne. Men hvordan optimerer du din restaurant, uden at sætte gang i den helt store og omkostningstunge renovering? Læs med her.

Opkvik dine møbler med maling eller nyt betræk

At købe nye møbler kan være en stor post for en lille restaurant, men du kan nemt tage sagen i egen hånd. Giv dine restaurantborde og -stole en omgang maling eller nyt betræk, så de får et helt nyt udtryk. På den måde kan du ændre dine restaurantlokalers look – måske fra mere antik til mere moderne?

God stemning med blomster

Blomster er en sikker vinder, når der skal sættes smil på læben, og der er intet, der kan opkvikke stemningen i et lokale, som friske blomster kan. Bestil løbende blomsterbuketter til din restaurant – måske du endda kan give dig i kast med at binde blomsterdekorationerne selv?

Udskift servicen

Hvem siger, at alt service bør være hvidt, blankt og ens? Med servicen kan du give din restaurant et unikt udtryk, for eksempel ved at variere udseendet på tallerkener eller glas.

Pift facaden op

Facaden kan godt være et større arbejde, men har du selv mod på at give dig i kast med maling, er det bare med at slå kreativiteten løs. Facaden er det første, dine gæster møder, og derfor kan det være en stor fordel at gøre det indbydende.

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...