Hold en hyggelig aften for dine veninder

Skrevet af: Team Lillebror

Når venindegruppen skal samles, er det nødvendigt at gøre lidt ekstra ud af det. I takt med at man er blevet ældre, er blevet mere sat og måske er flyttet længere fra hinanden, er det velkendt, at det er sjældnere og sjældnere, at venindegruppen har tid til at mødes.

 

Hvis du snart skal have dine bedste veninder hjem til dig til en hyggelig aften, er der derfor nogle ting, som du kan og må forberede. Dine veninder vil helt sikkert elske dig for at have gjort lidt ekstra ud af det i anledningen af deres besøg.

 

Lav en lækker middag

Der er næsten ikke noget bedre, end at dele en rigtig lækker middag med dine veninder. Du må gerne blære dig lidt, med dine evner i køkkenet. Sammensæt en udsøgt menu af mad, som du ved dine veninder kan lide. Det kan være en saftig laks med en salat af bær, spinat og feta, eller en god gryderet.

Servér middagen med en god og frugtig vin – det skal der altså til. Du kan for eksempel diske op med en Pinotage, som er en helt særlig drue. Den lækre vin er en krydsning mellem Pinot Noir og Hermitage, som skaber en helt særlig karakter i smagen. Der skal jo lidt lækkert til, når veninderne kommer forbi, og de skal hverken gå sultne eller tørstige hjem fra en sådan aften.

 

Ryk ind i stuen efter middagen

Når I har spist og drukket saftig Pinotage, er det tid til at rykke ind i de endnu mere hyggelige omgivelser. Sæt jer i stuen med et varmt tæppe, og snak løs om stort og småt. Der er sikkert meget, der skal indhentes.

Hav lidt snacks klar til sofabordet, måske en æske fyldte chokolader – det elsker alle kvinder jo.

 

 

 

 

Relateret indlæg

Hvilken vin til hvilket måltid

Hvilken vin til hvilket måltid

At vælge den rigtige vin til dit måltid kan forbedre din smagsoplevelse betydeligt. Her er nogle generelle retningslinjer og anbefalinger, og vi inkluderer også et nævn af alkoholfrie vinmuligheder: 1. Fisk og skaldyr: Til lette fiskeretter eller skaldyr som rejer og...