Hold en hyggelig aften for dine veninder

Skrevet af: Team Lillebror

Når venindegruppen skal samles, er det nødvendigt at gøre lidt ekstra ud af det. I takt med at man er blevet ældre, er blevet mere sat og måske er flyttet længere fra hinanden, er det velkendt, at det er sjældnere og sjældnere, at venindegruppen har tid til at mødes.

 

Hvis du snart skal have dine bedste veninder hjem til dig til en hyggelig aften, er der derfor nogle ting, som du kan og må forberede. Dine veninder vil helt sikkert elske dig for at have gjort lidt ekstra ud af det i anledningen af deres besøg.

 

Lav en lækker middag

Der er næsten ikke noget bedre, end at dele en rigtig lækker middag med dine veninder. Du må gerne blære dig lidt, med dine evner i køkkenet. Sammensæt en udsøgt menu af mad, som du ved dine veninder kan lide. Det kan være en saftig laks med en salat af bær, spinat og feta, eller en god gryderet.

Servér middagen med en god og frugtig vin – det skal der altså til. Du kan for eksempel diske op med en Pinotage, som er en helt særlig drue. Den lækre vin er en krydsning mellem Pinot Noir og Hermitage, som skaber en helt særlig karakter i smagen. Der skal jo lidt lækkert til, når veninderne kommer forbi, og de skal hverken gå sultne eller tørstige hjem fra en sådan aften.

 

Ryk ind i stuen efter middagen

Når I har spist og drukket saftig Pinotage, er det tid til at rykke ind i de endnu mere hyggelige omgivelser. Sæt jer i stuen med et varmt tæppe, og snak løs om stort og småt. Der er sikkert meget, der skal indhentes.

Hav lidt snacks klar til sofabordet, måske en æske fyldte chokolader – det elsker alle kvinder jo.

 

 

 

 

Relateret indlæg

Derfor elsker ride-piger at ride

Derfor elsker ride-piger at ride

Det kan indimellem virke som om, at piger der rider, går mere op i deres ridning, end andre gør i deres sport, som for eksempel cykling, fodbold, løb og så videre. Og ja, det er ganske almindeligt kendt, at det kræver meget tid at have en hest og ride. Men det er ikke...

Fra vindrue til vin

Fra vindrue til vin

Vi er mange, der elsker den læskende drik, vinen. Den findes i mange former. Du kan få vin som rosé, rød, orange, hvid og mange flere varianter, men de færreste ved, hvordan vin fremstilles – sådan helt fra bunden.   Druen   De vindruer, der anvendes til...

Få en hverdag fyldt med gode oplevelser

Få en hverdag fyldt med gode oplevelser

Nogle gange er det svært at holde livsgejsten oppe. Det kan være en kamp at skulle træde ud af trædemøllen, når den ene dag tager den anden, og ugen den ligeså den næste.   Man er en gang imellem nødt til at stoppe op, og gøre noget, der er anderledes. Hverdagen...