Hvorfor skal jeg vælge at lease?

Skrevet af: Team Lillebror

Aldrig har leasing været så populær som det er lige nu. Leasing rummer en lang række af muligheder, og kan derfor være en rigtig god løsning til dig, der gerne vil køre i en fed bil, men som samtidig ikke har lyst til at stå med en masse uforudsete udgifter. 

 

Overvejer du om du Audi privatleasing er noget for dig, så kan du læse med lige her, hvor vi giver dig et godt overblik over de mange forskellige muligheder der er med privatleasing. 

 

Hvordan fungerer leasing?

Hvis du vælger at lease en bil, betyder det i al sin enkelthed, at du køber brugsretten til den pågældende bil. Du indgår en såkaldt leasingaftale med et bilselskab, som primært ejer bilen. Når du indgår en aftale, skal du betale en engangsydelse, som er bilforhandlerens sikkerhed for at få nogle penge i løbet af leasingperioden. 

 

Kan det betale sig at lease? 

Om det kan betale sig at lease i din situation, afhænger i høj grad af en en række af forskellige faktorer. Som udgangspunkt kan man sige at lease, er en fordel, hvis du hører til dem der gerne ofte vil skifte din bil ud med en nyere model. 

 

Det betyder nemlig at du nemt kan udskifte bilen, måske hvert andet eller tredje år, helt uden at der er forbundet en masse store omkostninger herved. Du skal nemlig ikke en så stor udbetaling, som hvis du på den modsatte side i stedet vælger at købe en spritny bil. 

 

Relateret indlæg

Hvilken vin til hvilket måltid

Hvilken vin til hvilket måltid

At vælge den rigtige vin til dit måltid kan forbedre din smagsoplevelse betydeligt. Her er nogle generelle retningslinjer og anbefalinger, og vi inkluderer også et nævn af alkoholfrie vinmuligheder: 1. Fisk og skaldyr: Til lette fiskeretter eller skaldyr som rejer og...