Hvorfor skal jeg vælge at lease?

Skrevet af: Team Lillebror

Aldrig har leasing været så populær som det er lige nu. Leasing rummer en lang række af muligheder, og kan derfor være en rigtig god løsning til dig, der gerne vil køre i en fed bil, men som samtidig ikke har lyst til at stå med en masse uforudsete udgifter. 

 

Overvejer du om du Audi privatleasing er noget for dig, så kan du læse med lige her, hvor vi giver dig et godt overblik over de mange forskellige muligheder der er med privatleasing. 

 

Hvordan fungerer leasing?

Hvis du vælger at lease en bil, betyder det i al sin enkelthed, at du køber brugsretten til den pågældende bil. Du indgår en såkaldt leasingaftale med et bilselskab, som primært ejer bilen. Når du indgår en aftale, skal du betale en engangsydelse, som er bilforhandlerens sikkerhed for at få nogle penge i løbet af leasingperioden. 

 

Kan det betale sig at lease? 

Om det kan betale sig at lease i din situation, afhænger i høj grad af en en række af forskellige faktorer. Som udgangspunkt kan man sige at lease, er en fordel, hvis du hører til dem der gerne ofte vil skifte din bil ud med en nyere model. 

 

Det betyder nemlig at du nemt kan udskifte bilen, måske hvert andet eller tredje år, helt uden at der er forbundet en masse store omkostninger herved. Du skal nemlig ikke en så stor udbetaling, som hvis du på den modsatte side i stedet vælger at købe en spritny bil. 

 

Relateret indlæg

Find en sjov sportsgren for dit barn

Find en sjov sportsgren for dit barn

Er dit barn blevet gammel nok til at begynde at dyrke sport, eller har han eller hun pludseligt fået en interesse for at gå til noget? Så er der rigtig mange forskellige former for sport, som dit barn kan begynde at gå til. Her finder du flere forslag til sportsgrene,...

3 opgraderinger til dit køkken

3 opgraderinger til dit køkken

  Fordelen ved at bosætte sig uden landets største byer er, at man har flere penge mellem hænderne til at indrette sit køkken for. Bor du i Kolding og skal have lavet køkken i Kolding, er der altså en masse opgraderinger, du kan få til dit køkken.   Kogeplade med...

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...