Imødekom dine glutenfri gæster

Skrevet af: Team Lillebror

Flere og flere danskere fravælger brød og gluten. Enten er der en underbelyst glutenpandemi i gang, ellers også bliver flere og flere opmærksomme på, at deres kroniske mavepine skyldes deres daglige brød.

 

Som restaurationsejer bliver man mødt af et dilemma her, for måske har man brugt årevis på at perfektionere det helt rigtige brød. Og brødet er jo en fast del af middagen. At undlade brødet vil nærmest være en fornærmelse af gæsten. Heldigvis spiser langt de fleste stadig gluten, men en restaurantejer bør stadig forvente mindst en enkelt glutenfri gæst. Og han skal selvfølgelig også gå glad fra stedet.

 

Find en opskrift

Som restaurationsejer kan du enten udskifte alt dit brød med en glutenfri udgave. Tænk på, hvor godt dit første brød blev. Du har evnerne! Der er masser af lækkert brød, du i dag kan lave som et glutenfrit alternativ.

 

Ellers kan du beholde dit feterede brød, og lave en lille omgang af den glutenfri, hvis du ikke ønsker at sadle hundrede procent om. På den måde kommer du alle dine gæster til gode.

 

Køb det udefra

Af det glutenfri alternativ vil der sjældent være behov for meget mere end et enkelt brød. Det er trods alt stadig et fåtal, der får luft i maven af brød. Derfor bør du overveje at købe brødet udefra. Hvis du har en bager i nærheden af din restaurant, vil du med garanti kunne få et glutenfrit brød eller måske et par boller, der også klarer jobbet fint.

 

Hvis du absolut ikke vil gå på kompromis med kvaliteten på hverken brød eller andre ting på din restaurant, findes der bedre løsninger. Her vil det give god mening at indgå en aftale med et glutenfri bageri. De specialiserer sig i brødet, og har derfor ikke glutenfrit som et alternativ.

Relateret indlæg

Sådan øger du arbejdsmiljøet på kontoret

Sådan øger du arbejdsmiljøet på kontoret

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for at skabe et produktivt og effektivt arbejdsklima. For at skabe et godt arbejdsmiljø på kontoret er det vigtigt at huske på, at alle skal føle sig trygge, respekteret og værdsat. Dette kan opnås ved at skabe et åbent og...

Nyd din speyside whisky på andre måder

Nyd din speyside whisky på andre måder

Der er ikke noget, der kan sammenlignes med den unikke smag af en speyside whisky. Det er en af de mest elskede whiskytyper blandt mange whiskyelskere, og det er ikke uden grund. Speyside whisky har en dejlig, blød aroma, der er fyldt med noter af frugt, vanilje og...

Sådan bruger du de mange æbler i din have

Sådan bruger du de mange æbler i din have

Har du har et æbletræ, der giver æbler, så er der heldigvis mange forskellige måder, du kan bruge dem på. Hvis din have giver mange æbler hvert år, kan de være lidt af en udfordring at bruge alle de dejlige æbler, som din have forsyner dig med. Det kræver måske lidt...