Imødekom dine glutenfri gæster

Skrevet af: Team Lillebror

Flere og flere danskere fravælger brød og gluten. Enten er der en underbelyst glutenpandemi i gang, ellers også bliver flere og flere opmærksomme på, at deres kroniske mavepine skyldes deres daglige brød.

 

Som restaurationsejer bliver man mødt af et dilemma her, for måske har man brugt årevis på at perfektionere det helt rigtige brød. Og brødet er jo en fast del af middagen. At undlade brødet vil nærmest være en fornærmelse af gæsten. Heldigvis spiser langt de fleste stadig gluten, men en restaurantejer bør stadig forvente mindst en enkelt glutenfri gæst. Og han skal selvfølgelig også gå glad fra stedet.

 

Find en opskrift

Som restaurationsejer kan du enten udskifte alt dit brød med en glutenfri udgave. Tænk på, hvor godt dit første brød blev. Du har evnerne! Der er masser af lækkert brød, du i dag kan lave som et glutenfrit alternativ.

 

Ellers kan du beholde dit feterede brød, og lave en lille omgang af den glutenfri, hvis du ikke ønsker at sadle hundrede procent om. På den måde kommer du alle dine gæster til gode.

 

Køb det udefra

Af det glutenfri alternativ vil der sjældent være behov for meget mere end et enkelt brød. Det er trods alt stadig et fåtal, der får luft i maven af brød. Derfor bør du overveje at købe brødet udefra. Hvis du har en bager i nærheden af din restaurant, vil du med garanti kunne få et glutenfrit brød eller måske et par boller, der også klarer jobbet fint.

 

Hvis du absolut ikke vil gå på kompromis med kvaliteten på hverken brød eller andre ting på din restaurant, findes der bedre løsninger. Her vil det give god mening at indgå en aftale med et glutenfri bageri. De specialiserer sig i brødet, og har derfor ikke glutenfrit som et alternativ.

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...