Inviter dine venner til vinsmagning

Skrevet af: Team Lillebror

Vinsmagning er efterhånden blevet en stor ting blandt vennegrupper. Om det skyldes, at personerne i gruppen hver især virkelig sætter pris på en god vin, eller om det mere er en undskyldning for at drikke sig snalrede sammen, vides ikke. Om end det er af den ene eller den anden årsag, så er det en god anledning for dig at invitere dine nærmeste venner på vinsmagning.

 

Her får du et par gode råd til, hvordan du afholder en vellykket vinsmagning, som samtidig er sjov og hyggelig for din vennekreds.

 

Aftenens program

Når du holder vinsmagning, er det faktisk jer alle, der holder vinsmagning. Bed dine venner om at tage en flaske vin med, som de rigtig godt kan lide. Fortæl dem, at de bør forberede en lille præsentation af den vin, de har valgt. De skal i præsentationen fortælle hvad vinen har kostet, hvor den produceret, om det er en naturvin,årgang, vinens drue og andre facts, de kan opstøve om deres vin.

 

Det kan også være, at de skal have mulighed for at fremvise en PowerPoint præsentation. Det ville være en sjovt lille twist i en præsentation.

 

Når gæsterne kommer, har du stillet frem med de polerede vinglas på en hvid dug. Du har tændt stearinlys og sat noget hyggeligt musik på. Stemningen er dit job at sørge for – så hjælper dine gæster med at sørge for vinen. Og glem ikke et par lækre snacks til bordet.

 

Vinkort

Hvis du er ekstra tjekket og på forkant med arrangementet, kan du bede dine venner fortælle, hvilken vin de medbringer et par dage før. På den måde har du tid til at få lavet et lille vinkort. Det vil helt sikkert gøre noget for oplevelsen med en fin oversigt over de vine, i sammen skal igennem.

 

 

 

 

Relateret indlæg

Hvilken vin til hvilket måltid

Hvilken vin til hvilket måltid

At vælge den rigtige vin til dit måltid kan forbedre din smagsoplevelse betydeligt. Her er nogle generelle retningslinjer og anbefalinger, og vi inkluderer også et nævn af alkoholfrie vinmuligheder: 1. Fisk og skaldyr: Til lette fiskeretter eller skaldyr som rejer og...