Inviter dine venner til vinsmagning

Skrevet af: Team Lillebror

Vinsmagning er efterhånden blevet en stor ting blandt vennegrupper. Om det skyldes, at personerne i gruppen hver især virkelig sætter pris på en god vin, eller om det mere er en undskyldning for at drikke sig snalrede sammen, vides ikke. Om end det er af den ene eller den anden årsag, så er det en god anledning for dig at invitere dine nærmeste venner på vinsmagning.

 

Her får du et par gode råd til, hvordan du afholder en vellykket vinsmagning, som samtidig er sjov og hyggelig for din vennekreds.

 

Aftenens program

Når du holder vinsmagning, er det faktisk jer alle, der holder vinsmagning. Bed dine venner om at tage en flaske vin med, som de rigtig godt kan lide. Fortæl dem, at de bør forberede en lille præsentation af den vin, de har valgt. De skal i præsentationen fortælle hvad vinen har kostet, hvor den produceret, om det er en naturvin,årgang, vinens drue og andre facts, de kan opstøve om deres vin.

 

Det kan også være, at de skal have mulighed for at fremvise en PowerPoint præsentation. Det ville være en sjovt lille twist i en præsentation.

 

Når gæsterne kommer, har du stillet frem med de polerede vinglas på en hvid dug. Du har tændt stearinlys og sat noget hyggeligt musik på. Stemningen er dit job at sørge for – så hjælper dine gæster med at sørge for vinen. Og glem ikke et par lækre snacks til bordet.

 

Vinkort

Hvis du er ekstra tjekket og på forkant med arrangementet, kan du bede dine venner fortælle, hvilken vin de medbringer et par dage før. På den måde har du tid til at få lavet et lille vinkort. Det vil helt sikkert gøre noget for oplevelsen med en fin oversigt over de vine, i sammen skal igennem.

 

 

 

 

Relateret indlæg

Derfor elsker ride-piger at ride

Derfor elsker ride-piger at ride

Det kan indimellem virke som om, at piger der rider, går mere op i deres ridning, end andre gør i deres sport, som for eksempel cykling, fodbold, løb og så videre. Og ja, det er ganske almindeligt kendt, at det kræver meget tid at have en hest og ride. Men det er ikke...

Fra vindrue til vin

Fra vindrue til vin

Vi er mange, der elsker den læskende drik, vinen. Den findes i mange former. Du kan få vin som rosé, rød, orange, hvid og mange flere varianter, men de færreste ved, hvordan vin fremstilles – sådan helt fra bunden.   Druen   De vindruer, der anvendes til...

Hold en hyggelig aften for dine veninder

Hold en hyggelig aften for dine veninder

Når venindegruppen skal samles, er det nødvendigt at gøre lidt ekstra ud af det. I takt med at man er blevet ældre, er blevet mere sat og måske er flyttet længere fra hinanden, er det velkendt, at det er sjældnere og sjældnere, at venindegruppen har tid til at mødes....