Lys din restaurant op med LED-lys

Vidste du, at der er en lang række af fordele, hvis du lyser din restaurant op med LED-lys? Du kan skabe lige præcis den stemning med LED-lys, som du ønsker. Om restauranten skal have en moderne, gammeldags eller hyggelig atmosfære, kan du altid finde det rette LED lys.

Du får mange fordele med LED-lys

Ved at benytte LED-lys i din restaurant får du mange fordele. Disse fordele er til glæde og gavn for både dig og dine gæster.

Undgå en ubehagelig varme

Hvis du vil undgå, at dine gæster sidder i lys, der virker som en bageovn, er LED-lys den rette løsning. Gløde- og halogenpærer leverer lys, hvor det kun er cirka 10 % af lyset, vi mennesker kan se. De sidste 90 % er stort set kun varmestråling. I modsætning til dette leverer LED-lys kun synligt og brugbart lys.

Spar på strømmen

LED-lys er blevet meget attraktive på grund af deres lave strømforbrug. Det betyder, at du kan få nøjagtig det samme belysningsniveau som med almindelige pærer og ovenikøbet spare på strømmen. Du kan forvente en strømbesparelse på cirka 80 %, hvilket især kan mærkes på en elregning for en restaurant, der bruger meget lys.

Et lys, der holder i lang tid

LED-pærer har en levetid på mellem 30.000 og 50.000 timer. Til sammenligning har en gløde- eller halogenpære typisk en levetid på omkring 1000 timer. Du skal derfor ikke hele tiden indkøbe nye pærer og bruge tid på at udskifte dem. Dine kunder vil altid ankomme til en restaurant, hvor lyset bare virker.

Relateret indlæg

Bliv klar til udendørsservering

Bliv klar til udendørsservering

Vi skal ikke langt ind i foråret, før vi danskere synes det er lækkert at placere os udendørs på en fortovscafé. Her kan vi forsøge at fange en enkelt, spæd solstråle og ellers forsøge at holde varmen med en kop kaffe. Derfor er det en fordel, hvis du som cafe- eller...

Barnedåb derhjemme eller på restaurant?

Barnedåb derhjemme eller på restaurant?

Det kan nemt gå hen og blive et dilemma, når I skal beslutte, om barnedåben for jeres lille ny skal holdes derhjemme eller på en restaurant. Der kan nemt gå konkurrence i at spare, og det er selvfølgelig billigere at stå for det hele selv end at betale sig fra...

Bliv en bedre restaurantchef

Bliv en bedre restaurantchef

Dagligdagen i køkkenet på en travl restaurant kan hurtigt blive travl og hektisk. Den slags situationer er svære at undgå, når man gerne vil give gæsterne den bedste oplevelse med en hurtig betjening. Når det hele skal gå ekstra stærkt, kan det som restaurantchef være...