Mangler I nye borde til jeres restaurant eller cafe?

Indretning er alfa og omega, når man kommer på restaurant eller cafe. Gør et godt førstehåndsindtryk og indret din cafe eller restaurant med anderledes og fede møbler fra vidaXL.

Har I et loungeområde med lave stole eller en sofa på din cafe eller restaurant? Så er de fine og anderledes sofaborde fra vidaXL lige noget for jer! Førstehåndsindtrykket er det vigtigste at vinde, når potentielle kunder kommer ind på jeres cafe eller restaurant. De fleste dømmer et sted på indretning, indtryk og mavefornemmelse. Derfor er det enormt vigtigt at signalere, at man har sans for stil og skæve detaljer. At man ikke har indrettet på den billigste og mest praktiske måde, men at man har øje for at skabe hyggelige detaljer og små kroge rundt i rummet.

Derfor kan en god løsning være at skabe små loungeområder med lænestole, sofaer eller lignende samt et lavt sofabord, hvor man kan nyde sin kop kaffe eller en let servering, hvor det ikke kræves, at man sidder ved et normalt spisebord. Det er med til at skabe en afslappet stemning. For at skabe sådanne områder i et rum, kræver det også, at man forstår at udvælge de helt rigtige møbler. Her handler det om at finde nogle møbler, som skiller sig ud og har kant. Og det må man sige, at sofaborde fra vidaXL har. Særligt dette særlige bord med en anderledes form i ægte, solidt teaktræ. Bordet er håndlavet, og man ser derfor ikke et bord, der er helt magen til andre steder. Det er et imponerende og unikt møbel, der vækker opsigt fra første øjekast.

Relateret indlæg

Inventa hjælper med caféinventar

Inventa hjælper med caféinventar

Er du caféejer eller en del af holdet bag caféen, og trænger lokalerne til at blive frisket op? Har I brug for friske og professionelle øjne og dygtige fagfolk til at designe nyt, bør I kontakte Inventa, der sørger for cafe inventar. Fælles dialog fra start til slut...

Indret din restaurant med grønne planter

Indret din restaurant med grønne planter

I dag ser du planter alle vegne indendørs. Du ser dem overalt i lige fra biblioteker til tøjbutikker og restauranter samt caféer. Men hvorfor er det blevet så populært at tilføje planter indenfor i ethvert rum? Det er blandt andet på grund af alle de fordele, som...