Mangler I nye borde til jeres restaurant eller cafe?

Indretning er alfa og omega, når man kommer på restaurant eller cafe. Gør et godt førstehåndsindtryk og indret din cafe eller restaurant med anderledes og fede møbler fra vidaXL.

Har I et loungeområde med lave stole eller en sofa på din cafe eller restaurant? Så er de fine og anderledes sofaborde fra vidaXL lige noget for jer! Førstehåndsindtrykket er det vigtigste at vinde, når potentielle kunder kommer ind på jeres cafe eller restaurant. De fleste dømmer et sted på indretning, indtryk og mavefornemmelse. Derfor er det enormt vigtigt at signalere, at man har sans for stil og skæve detaljer. At man ikke har indrettet på den billigste og mest praktiske måde, men at man har øje for at skabe hyggelige detaljer og små kroge rundt i rummet.

Derfor kan en god løsning være at skabe små loungeområder med lænestole, sofaer eller lignende samt et lavt sofabord, hvor man kan nyde sin kop kaffe eller en let servering, hvor det ikke kræves, at man sidder ved et normalt spisebord. Det er med til at skabe en afslappet stemning. For at skabe sådanne områder i et rum, kræver det også, at man forstår at udvælge de helt rigtige møbler. Her handler det om at finde nogle møbler, som skiller sig ud og har kant. Og det må man sige, at sofaborde fra vidaXL har. Særligt dette særlige bord med en anderledes form i ægte, solidt teaktræ. Bordet er håndlavet, og man ser derfor ikke et bord, der er helt magen til andre steder. Det er et imponerende og unikt møbel, der vækker opsigt fra første øjekast.

Relateret indlæg

Tips til at lave et godt vinkort til din café

Tips til at lave et godt vinkort til din café

Ikke alle caféer har en sommelier til rådighed, der kan hjælpe med at sammensætte et vinkort. Det er faktisk meget få, der har det. Det betyder, at det er op til caféejeren eller lederen at finde de bedste vine, der supplerer caféens retter og glæder kunderne. I og...