Perfekte arbejdssko til tjeneren

Mange tjenere arbejder virkelig for deres hyre. Især for tiden, hvor der er mangel på arbejdskraft. Det betyder, at tjenerne skal løbe rundt i restauranten for at følge med opgaverne. Derfor kender de fleste tjenere også følelsen af ømme fødder efter endt service. Den værste dunken i tæerne dulmes lige med et glas vin, men med lidt ordenligt fodtøj kan vinen spares, og fødderne holdes i god stand hele dagen.

 

Professionelle sko

Er man fultidstjener bør man kigge efter professionelt arbejdstøj. Kokke bruger særligt tøj og sko, håndværkere bruger særligt tøj og sko, så det skal den professionelle tjener selvfølgelig også. Skoene er ergonomisk korrekte og er typisk lavet i en klassisk stil, der efterligner en sort lædersko.

Skoene vil typisk også være skridsikre, så du er sikker på at stå fast hele dagen – også selvom du går og spilder lidt på gulvet. I nogle modeller vil du finde en stålkappe, der beskytter dine tæer. Vurdér om du arbejder med så tunge elementer, at det er nødvendigt.

 

Sneakers

Er man til gengæld deltidstjener, og bare bruger jobbet som en bonus til sin SU, kan det virke mindre attraktivt at gå ud og investere i sko, der kun skal bruges et par gange om ugen. Omvendt vil du heller ikke risikere at spilde bearnaise ud over dine yndlingssko. Køb derfor et par sneakers, der er behagelige at gå langt og hurtigt i, men som også kan bevare en simpel karakter, da mange restauranter gerne vil have et gennemført tema.

Nike air force 1 møder alle kriterierne og kan fås i både helt sorte og hvide. Skoen passer både mænd og kvinder. Desuden er den nem at holde ren, da den blanke overflade nemt tørres af med en fugtig klud, hvis du alligevel kommer til at spilde bearnaise.

Relateret indlæg

Hvilken vin til hvilket måltid

Hvilken vin til hvilket måltid

At vælge den rigtige vin til dit måltid kan forbedre din smagsoplevelse betydeligt. Her er nogle generelle retningslinjer og anbefalinger, og vi inkluderer også et nævn af alkoholfrie vinmuligheder: 1. Fisk og skaldyr: Til lette fiskeretter eller skaldyr som rejer og...