Perfekte arbejdssko til tjeneren

Mange tjenere arbejder virkelig for deres hyre. Især for tiden, hvor der er mangel på arbejdskraft. Det betyder, at tjenerne skal løbe rundt i restauranten for at følge med opgaverne. Derfor kender de fleste tjenere også følelsen af ømme fødder efter endt service. Den værste dunken i tæerne dulmes lige med et glas vin, men med lidt ordenligt fodtøj kan vinen spares, og fødderne holdes i god stand hele dagen.

 

Professionelle sko

Er man fultidstjener bør man kigge efter professionelt arbejdstøj. Kokke bruger særligt tøj og sko, håndværkere bruger særligt tøj og sko, så det skal den professionelle tjener selvfølgelig også. Skoene er ergonomisk korrekte og er typisk lavet i en klassisk stil, der efterligner en sort lædersko.

Skoene vil typisk også være skridsikre, så du er sikker på at stå fast hele dagen – også selvom du går og spilder lidt på gulvet. I nogle modeller vil du finde en stålkappe, der beskytter dine tæer. Vurdér om du arbejder med så tunge elementer, at det er nødvendigt.

 

Sneakers

Er man til gengæld deltidstjener, og bare bruger jobbet som en bonus til sin SU, kan det virke mindre attraktivt at gå ud og investere i sko, der kun skal bruges et par gange om ugen. Omvendt vil du heller ikke risikere at spilde bearnaise ud over dine yndlingssko. Køb derfor et par sneakers, der er behagelige at gå langt og hurtigt i, men som også kan bevare en simpel karakter, da mange restauranter gerne vil have et gennemført tema.

Nike air force 1 møder alle kriterierne og kan fås i både helt sorte og hvide. Skoen passer både mænd og kvinder. Desuden er den nem at holde ren, da den blanke overflade nemt tørres af med en fugtig klud, hvis du alligevel kommer til at spilde bearnaise.

Relateret indlæg

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...