Regler, der er vigtige at følge som caféejer

Skrevet af: C2IZw8OFpf

Måske har du allerede stiftet bekendtskab, med de populære e-cigaretter og hvis ikke, så er det måske på høje tid? De smarte nye e-cigaretter, er ret populære, og er du caféejer, er der nogle ting du skal være opmærksom på angående en e cigaret.

Med e-cigaretter findes der også forskellige regler, når det handler om at dampe på e-cigaretter. Generelt kan man sige, at der findes samme regler som ved rygning. Derfor skal du være opmærksom på, hvis dine gæster hiver e-cigaretten frem, de skulle jo nødig komme til at genere andre gæster på din café.

 

Med eller uden nikotin

Det smarte ved de populære e-cigaretter er, at de er nemme at bruge, hvilket nok også er grunden til, at de er blevet så populære. De kræver ingen ild for at tænde, det eneste der skal til for at tænde en e-cigaret er, at trykke på en enkelt knap.

 

En e-cigaret med mange forskellige navne

E-cigaretter går under mange forskellige navne, nemlig e-cigaret, e-smøg, e-damper, damper osv., som i bund og grund er det samme produkt. Med e-cigaretter findes der mange muligheder til dem der gerne vil prøve at dampe, fordi man helt selv kan være med til at styre, hvad e-cigaretten skal indeholde.

Det gælder både indholdet af nikotin, smag og duft, samt hvor meget damp der skal komme ud e-cigaretten. Hos Elekcig.dk finder man et stort udvalg af e-cigaretter, og skulle du have spørgsmål angående cigaretterne, sidder det meget hjælpsomme personale altid klar bag tasterne, for at guide dig.

 

Relateret indlæg

Inventa hjælper med caféinventar

Inventa hjælper med caféinventar

Er du caféejer eller en del af holdet bag caféen, og trænger lokalerne til at blive frisket op? Har I brug for friske og professionelle øjne og dygtige fagfolk til at designe nyt, bør I kontakte Inventa, der sørger for cafe inventar. Fælles dialog fra start til slut...

Indret din restaurant med grønne planter

Indret din restaurant med grønne planter

I dag ser du planter alle vegne indendørs. Du ser dem overalt i lige fra biblioteker til tøjbutikker og restauranter samt caféer. Men hvorfor er det blevet så populært at tilføje planter indenfor i ethvert rum? Det er blandt andet på grund af alle de fordele, som...