Regler, der er vigtige at følge som caféejer

Skrevet af: Team Lillebror

Måske har du allerede stiftet bekendtskab, med de populære e-cigaretter og hvis ikke, så er det måske på høje tid? De smarte nye e-cigaretter, er ret populære, og er du caféejer, er der nogle ting du skal være opmærksom på angående en e cigaret.

Med e-cigaretter findes der også forskellige regler, når det handler om at dampe på e-cigaretter. Generelt kan man sige, at der findes samme regler som ved rygning. Derfor skal du være opmærksom på, hvis dine gæster hiver e-cigaretten frem, de skulle jo nødig komme til at genere andre gæster på din café.

 

Med eller uden nikotin

Det smarte ved de populære e-cigaretter er, at de er nemme at bruge, hvilket nok også er grunden til, at de er blevet så populære. De kræver ingen ild for at tænde, det eneste der skal til for at tænde en e-cigaret er, at trykke på en enkelt knap.

 

En e-cigaret med mange forskellige navne

E-cigaretter går under mange forskellige navne, nemlig e-cigaret, e-smøg, e-damper, damper osv., som i bund og grund er det samme produkt. Med e-cigaretter findes der mange muligheder til dem der gerne vil prøve at dampe, fordi man helt selv kan være med til at styre, hvad e-cigaretten skal indeholde.

Det gælder både indholdet af nikotin, smag og duft, samt hvor meget damp der skal komme ud e-cigaretten. Hos Elekcig.dk finder man et stort udvalg af e-cigaretter, og skulle du have spørgsmål angående cigaretterne, sidder det meget hjælpsomme personale altid klar bag tasterne, for at guide dig.

 

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...