Spis dig mæt i lækre kager med proteinpulver

Skrevet af: Team Lillebror

Du ved sikkert allerede hvor vigtigt det er at supplere kosten, med en masse gode proteiner. Det gælder i høj grad når du træner, for uden de vigtige proteiner, ingen energi. Proteinerne er nemlig kroppens vigtige byggesten. Måske er du allerede en aktiv bruger af proteinpulver, og måske har du endda været det i mange år, og føler derfor det kan blive en smule kedeligt, evig og altid at drikke de nødvendige proteiner med enten vand eller mælk. 

 

Ønsker du at nyde proteinpulveret på en anden og mere spændende måde, så kan du prøver en af de mange opskrifter med proteinpulver, som du kan finde hos linuspro.dk. Her finder du blandt andet opskrifter på lækre kanelsnegle, muffins og meget mere, som alle er lavet med proteinpulver. 

Undgå kager der er fyldt med sukker og fedtstof

Du træner sikkert for at nå et mål. Det kan være, fordi du gerne vil tabe dig, og derfor kan det nogle gange være svært at modstå, alle de mange søde fristelser der er, når det kommer til kager og søde sager. Men det er der heldigvis råd for, for du behøver rent faktisk slet ikke helt at skulle undgå en lækker kage, i ny og næ. Du kan nemlig bruge dit proteinpulver i dine kager, pandekager eller is, og på den måde behøver du slet ikke at føle at du har snydt, hvis du gerne vil nyde en hjemmelavet kage en gang imellem. 

 

Dette kan du for eksempel lave med proteinpulver: 

 

  • Brownie muffins
  • Rugbrødssnacks
  • Proteinis
  • Skumbananer
  • Citronfromage

 

Relateret indlæg

Hvilken vin til hvilket måltid

Hvilken vin til hvilket måltid

At vælge den rigtige vin til dit måltid kan forbedre din smagsoplevelse betydeligt. Her er nogle generelle retningslinjer og anbefalinger, og vi inkluderer også et nævn af alkoholfrie vinmuligheder: 1. Fisk og skaldyr: Til lette fiskeretter eller skaldyr som rejer og...