Sundere kost til dine børn

Mange forældre kæmper med et altoverskyggende problem: Hvordan får jeg mine børn til at spise sundere? Selvom hensigterne kan være nok så gode, og forældrene selv synes, at chiagrød bare er kanon, vil nogle børn kaste det mod væggen, som var det en skål fuld af dampende gødning. Derfra knækker viljen hos flere forældre, der ender med at smide dinosaurformede nuggets i ovnen, for bagefter at drukne dem i ketchup. Det virker altid.

 

Vil du gerne have flere sunde fibre og grøntsager i dine børn, må du være snu og snyde dem, med illusioner.

 

Juice

Juice er en fantastisk måde til at komme lidt ekstra vitaminer i dine børn. Ejer du en juicemaskine kan du altid kaste præcis de grøntsager efter dine børn, som de mangler. Her er kunsten at lave en juice, der smager godt, men i virkeligheden er spækket med grøntsager. Et råd vil være at lade frugter som æbler og appelsin udgøre hovedparten.

 

Vitaminer

Hvis børnene alligevel gennemskuer dit flydende plot, bør du ty til børnevitaminer. Typisk skal man som forældre ikke bekymre sig, om ens barn kan finde ud af at sluge piller. De fleste børnevitaminer er lavet som tyggetabletter eller vingummier med smag af frugt.

 

Børnevitaminer findes både med specifikke vitaminer, som D, og som en generel multivitamin, hvis du bare vil gøre lidt godt for dit barns generelle sundhed og immunforsvar.

 

Grøntsager i forklædning

Hvis målet udelukkende er, at få dine børn til at spise flere grøntsager, kan du snige grøntsagerne ind i retter kendt fra middagsbordet, i stedet for at overraske med helt nye, fremmede ting. Spaghetti Bolognese er en klassiker i danske hjem. Her kan man med en stavblender pryde sovsen med en masse grøntsager, så dit barn aldrig opdager det halve kilo selleri, du har skjult.

Relateret indlæg

Vælg dansk spiritus

Vælg dansk spiritus

Dansk spiritus er kendt for sin høje kvalitet, som kommer af de nøje udvalgte ingredienser. Med dansk spiritus får du et produkt med smag, som er både fyldigt og kompleks. Derudover kommer dansk spiritus fra producenter med stor viden og erfaring. Det gør, at du får...

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Ridning er en af de mest populære sportsgrene og er også en af de ældste. For at kunne nyde sporten fuldt ud, er det vigtigt at tage dig godt af dit rideudstyr.   Fjern alt snavs og støv fra dit udstyr efter hver tur. Det gælder især for sadlen, da det er her,...