Undgå ulykker på lageret

Skrevet af: Team Lillebror

Som medarbejder på en større restaurant bruger man, foruden tid i selve restauranten, urimelige mængder tid på stedets lager. Det er lige meget, om man er kok eller tjener, alle skal rende frem og tilbage til en form for lager, da det er her I opbevarer vin, mad og inventar. Turen til lageret foregår typisk i al hast, da ens hjælp altid er behøvet i restauranten. Derfor er lageret også scene for en masse arbejdsskader. Arbejdsskader foretrækker man selvfølgelig altid at undgå, og derfor bør man som restaurantejer gøre sig visse tiltag for at sikre lageret til bedre personalepleje

 

Sørg for ordentlig belysning

Det er ikke ualmindeligt, at lageret er gemt væk i et mørkt og fugtigt kælderlokale. Det indsnævrer mulighederne for ordentlig belysning, da mange almindelige lamper står af i det fugtige miljø. I mørket mister man hurtigt overblikket over, hvor man sætter sine fødder. Invester derfor i et LED armatur.

 

Den lange bjælke giver fantastisk lys, og kan klare det fugtige miljø fint da mange af lamperne er designet til udendørs brug.

 

Hold rummet tørt

Hvis en ansat spilder væske på gulvet, bør i hurtigt få det tørret op. Et køkken er generelt et vådt miljø, og derfor har mange kokke også skridsikre sko, men det er langt fra tilfældet med tjenerne. Så hvis en tjener farer ned på lageret med glatte Adidas, er uheldet næsten uundgåeligt.

 

Sørg for at tingene står godt

En anden årsag til de mange uheld ses på grund af, at tingene, der foregår på et lager ofte, er noget hastværk, der som bekendt er lastværk. Når der kommer nye varer til restauranten, passer tidspunktet sjældent godt, og varerne bliver kylet vilkårligt ind på hylderne. Her bør man afsætte en halv time mere til at gøre tingene rigtigt fra start.

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...