Som medarbejder på en større restaurant bruger man, foruden tid i selve restauranten, urimelige mængder tid på stedets lager. Det er lige meget, om man er kok eller tjener, alle skal rende frem og tilbage til en form for lager, da det er her I opbevarer vin, mad og inventar. Turen til lageret foregår typisk i al hast, da ens hjælp altid er behøvet i restauranten. Derfor er lageret også scene for en masse arbejdsskader. Arbejdsskader foretrækker man selvfølgelig altid at undgå, og derfor bør man som restaurantejer gøre sig visse tiltag for at sikre lageret til bedre personalepleje
Sørg for ordentlig belysning
Det er ikke ualmindeligt, at lageret er gemt væk i et mørkt og fugtigt kælderlokale. Det indsnævrer mulighederne for ordentlig belysning, da mange almindelige lamper står af i det fugtige miljø. I mørket mister man hurtigt overblikket over, hvor man sætter sine fødder. Invester derfor i et LED armatur.
Den lange bjælke giver fantastisk lys, og kan klare det fugtige miljø fint da mange af lamperne er designet til udendørs brug.
Hold rummet tørt
Hvis en ansat spilder væske på gulvet, bør i hurtigt få det tørret op. Et køkken er generelt et vådt miljø, og derfor har mange kokke også skridsikre sko, men det er langt fra tilfældet med tjenerne. Så hvis en tjener farer ned på lageret med glatte Adidas, er uheldet næsten uundgåeligt.
Sørg for at tingene står godt
En anden årsag til de mange uheld ses på grund af, at tingene, der foregår på et lager ofte, er noget hastværk, der som bekendt er lastværk. Når der kommer nye varer til restauranten, passer tidspunktet sjældent godt, og varerne bliver kylet vilkårligt ind på hylderne. Her bør man afsætte en halv time mere til at gøre tingene rigtigt fra start.