3 facts om sushi

Skrevet af: Jakob Mathiasen

Selvom sushi på ingen måde er dansk, så er det helt sikkert ikke gået din næse forbi, at sushi er en særdeles populær spise her i landet. Er du også en sand sushielsker? Så er det da på tide, at du lærer din livret helt rigtigt at kende! På den måde kan du fyre det ene sushi-fact efter det andet af til dine veninder, næste gang I er ude at spise sushi. I dette indlæg har vi samlet 3 facts om sushi – læs med her!

  1. Sushi er faktisk slet ikke japanskJapan er kendt for det stolte hjemland for sushi – men oprindeligt er det faktisk slet ikke korrekt. Sushi stammer nemlig oprindeligt fra det sydøstlige Asien, dog er den moderne udvikling af sushi opfundet i Japan, men mon ikke de har fået en smule inspiration fra den originale opskrift.
  2. Fra billigt fastfood til eksklusiv luksusmiddagFør i tiden kunne sushi sammenlignes med en delikat snack på samme niveau som en håndfuld popcorn. Ja, du hørte rigtigt. Sushi blev ikke spist med pinde på en eksklusiv restaurant – i stedet blev det spist i hånden og gerne i et teater eller lignende.
  3. Frisk sushi, siger du? Alt sushi har været frossent først!Alt fisk skal fryses på -20 grader i minimum 24 timer, før det må benyttes til sushi. Det skyldes, at alle parasitter og bakterier skal dræbes, og det er et krav fra fødevarestyrelsen i USA og Europa.

Bliver du også helt sushisulten af at læse om de små, delikate stykker, som findes i et af væld af lækre varianter? Så skal du da bare afsted, og måske du kan finde en god sushi deal lige her.

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...