3 facts om sushi

Skrevet af: Jakob Mathiasen

Selvom sushi på ingen måde er dansk, så er det helt sikkert ikke gået din næse forbi, at sushi er en særdeles populær spise her i landet. Er du også en sand sushielsker? Så er det da på tide, at du lærer din livret helt rigtigt at kende! På den måde kan du fyre det ene sushi-fact efter det andet af til dine veninder, næste gang I er ude at spise sushi. I dette indlæg har vi samlet 3 facts om sushi – læs med her!

  1. Sushi er faktisk slet ikke japanskJapan er kendt for det stolte hjemland for sushi – men oprindeligt er det faktisk slet ikke korrekt. Sushi stammer nemlig oprindeligt fra det sydøstlige Asien, dog er den moderne udvikling af sushi opfundet i Japan, men mon ikke de har fået en smule inspiration fra den originale opskrift.
  2. Fra billigt fastfood til eksklusiv luksusmiddagFør i tiden kunne sushi sammenlignes med en delikat snack på samme niveau som en håndfuld popcorn. Ja, du hørte rigtigt. Sushi blev ikke spist med pinde på en eksklusiv restaurant – i stedet blev det spist i hånden og gerne i et teater eller lignende.
  3. Frisk sushi, siger du? Alt sushi har været frossent først!Alt fisk skal fryses på -20 grader i minimum 24 timer, før det må benyttes til sushi. Det skyldes, at alle parasitter og bakterier skal dræbes, og det er et krav fra fødevarestyrelsen i USA og Europa.

Bliver du også helt sushisulten af at læse om de små, delikate stykker, som findes i et af væld af lækre varianter? Så skal du da bare afsted, og måske du kan finde en god sushi deal lige her.

Relateret indlæg

Tjener, køb en E cigaret

Tjener, køb en E cigaret

Restaurationsbranchen er hård. Tingene skal gå stærkt, restauranten skal køre i et flow der minder om et velsmurt urværk, og det er ikke ualmindeligt, at gæster bliver mere end utilfredse over, hvad der kan synes som petitesser. Mange kokke og tjenere søger derfor et...

Forskøn din bolig med trælister

Forskøn din bolig med trælister

Lister er helt afgørende, når det kommer til at fuldende din bolig på bedste vis. Ved brug af lister kan du nemlig skjule overgangen eller mellemrummet fra væg til gulv. Derudover kan du fremhæve specielle detaljer med lister, hvis du ønsker det. Du kan vælge mellem...