Beskyt dine medarbejdere med godkendte mundbind

Skrevet af: Pernille Jensen

Vi har efterhånden vænnet os til Corona, og har så småt også vænnet os til tanken om at bære mundbind, når vi færdes blandt andre mennesker i det offentlige rum.

Men mundbind og værnemidler generelt gælder også, hvis du ejer en restaurant eller en cafe, der bliver besøgt af mange forskellige mennesker. Her handler det i høj grad om at skærme dine medarbejdere og dine kunder. Og til det er det vigtigt at benytte de helt rigtige værnemidler.

Hos Lomax kan du finde et stort udvalg af værnemidler. Blandt andet godkendte mundbind, ansigtsmasker, ansigtsvisirer, håndsprit og handsker.

Er du ejer af en restaurant eller en cafe, er det første, som du skal tænke på; sikkerhed. Både for dine ansatte men ligeledes for dine kunder. Når du skal vælge et effektivt mundbind til dine medarbejdere, er det vigtigt, at mundbindene lever op til de sikkerhedskrav, der er på området.

Da dine medarbejdere ofte skal bære mundbindet i lang tid ad gangen, er det også nødvendigt at finde nogle, som er så behagelige som muligt. Det kan være ved hjælp af en næsebøjle, som gør, at mundbindet bliver siddende. Men mundbindet skal også være lavet af et blødt materiale samt have nogle fleksible stropper, som gør, at dine medarbejdere kan holde ud at gå med det i flere timer ad gangen.

Det er dog ikke kun mundbind og ansigtsmasker, der er nødvendige. Lige så vigtigt er det at holde styr på den gode hygiejne. Til det finder du også et stort udvalg af handsker i blandt andet latex, vinyl og nitril samt effektive rengøringsmidler hos Lomax.dk

 

Relateret indlæg

Vælg dansk spiritus

Vælg dansk spiritus

Dansk spiritus er kendt for sin høje kvalitet, som kommer af de nøje udvalgte ingredienser. Med dansk spiritus får du et produkt med smag, som er både fyldigt og kompleks. Derudover kommer dansk spiritus fra producenter med stor viden og erfaring. Det gør, at du får...

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Ridning er en af de mest populære sportsgrene og er også en af de ældste. For at kunne nyde sporten fuldt ud, er det vigtigt at tage dig godt af dit rideudstyr.   Fjern alt snavs og støv fra dit udstyr efter hver tur. Det gælder især for sadlen, da det er her,...