Beskyt dine medarbejdere med godkendte mundbind

Skrevet af: Pernille Jensen

Vi har efterhånden vænnet os til Corona, og har så småt også vænnet os til tanken om at bære mundbind, når vi færdes blandt andre mennesker i det offentlige rum.

Men mundbind og værnemidler generelt gælder også, hvis du ejer en restaurant eller en cafe, der bliver besøgt af mange forskellige mennesker. Her handler det i høj grad om at skærme dine medarbejdere og dine kunder. Og til det er det vigtigt at benytte de helt rigtige værnemidler.

Hos Lomax kan du finde et stort udvalg af værnemidler. Blandt andet godkendte mundbind, ansigtsmasker, ansigtsvisirer, håndsprit og handsker.

Er du ejer af en restaurant eller en cafe, er det første, som du skal tænke på; sikkerhed. Både for dine ansatte men ligeledes for dine kunder. Når du skal vælge et effektivt mundbind til dine medarbejdere, er det vigtigt, at mundbindene lever op til de sikkerhedskrav, der er på området.

Da dine medarbejdere ofte skal bære mundbindet i lang tid ad gangen, er det også nødvendigt at finde nogle, som er så behagelige som muligt. Det kan være ved hjælp af en næsebøjle, som gør, at mundbindet bliver siddende. Men mundbindet skal også være lavet af et blødt materiale samt have nogle fleksible stropper, som gør, at dine medarbejdere kan holde ud at gå med det i flere timer ad gangen.

Det er dog ikke kun mundbind og ansigtsmasker, der er nødvendige. Lige så vigtigt er det at holde styr på den gode hygiejne. Til det finder du også et stort udvalg af handsker i blandt andet latex, vinyl og nitril samt effektive rengøringsmidler hos Lomax.dk

 

Relateret indlæg

Hvilken vin til hvilket måltid

Hvilken vin til hvilket måltid

At vælge den rigtige vin til dit måltid kan forbedre din smagsoplevelse betydeligt. Her er nogle generelle retningslinjer og anbefalinger, og vi inkluderer også et nævn af alkoholfrie vinmuligheder: 1. Fisk og skaldyr: Til lette fiskeretter eller skaldyr som rejer og...