Dæk op til fest på en miljøvenlig måde

Skal du snart holde en større fest, og vil du gerne dække op til den på en miljøvenlig måde? Det kan sagtens lade sig gøre. Du kan nemlig gøre brug af forskellige ting, der hjælper dig med at passe bedre på miljøet. Læs med videre her.

Indholdsfortegnelse

Tallerkener

I stedet for at vælge engangstallerkener bør du bruge tallerkener, som du ikke skal smide ud efter brug. Du kan eksempelvis finde genanvendelige tallerkener, som du kan bruge igen og igen.

Servietter

Når du skal dække et festligt bord, er det en god idé at dekorere bordet med servietter. Det kan du gøre på flere måder. Det er uden tvivl en fordel at vælge en stofserviet frem for en papirserviet. Ikke nok med at det er en mere miljøvenlig løsning, så holder en stofserviet også længere i forhold til en papirserviet. Der er derfor typisk ikke brug for mere end en enkelt serviet pr. person.

Bestik

Er du på udkig efter bestik, kan du gå med bambus service. Dette bestik kan vaskes uden besvær og gemmes til næste gang, du skal fejre en særlig begivenhed. Vælger du bestik lavet af bambus til din borddækning, vil du være med til at passe bedre på miljøet. Samtidigt får du bestik i en rigtig god kvalitet.

Dug

For at fuldende din borddækning bør du også have en dug. Her bør du gå efter en voksdug, en stofdug eller lignende, da disse ikke skal smides ud, når festen er forbi. Du kan blot vaske eller tørre dugen af og opbevare den sikkert til næste fest.

Relateret indlæg

Derfor elsker ride-piger at ride

Derfor elsker ride-piger at ride

Det kan indimellem virke som om, at piger der rider, går mere op i deres ridning, end andre gør i deres sport, som for eksempel cykling, fodbold, løb og så videre. Og ja, det er ganske almindeligt kendt, at det kræver meget tid at have en hest og ride. Men det er ikke...

Fra vindrue til vin

Fra vindrue til vin

Vi er mange, der elsker den læskende drik, vinen. Den findes i mange former. Du kan få vin som rosé, rød, orange, hvid og mange flere varianter, men de færreste ved, hvordan vin fremstilles – sådan helt fra bunden.   Druen   De vindruer, der anvendes til...

Hold en hyggelig aften for dine veninder

Hold en hyggelig aften for dine veninder

Når venindegruppen skal samles, er det nødvendigt at gøre lidt ekstra ud af det. I takt med at man er blevet ældre, er blevet mere sat og måske er flyttet længere fra hinanden, er det velkendt, at det er sjældnere og sjældnere, at venindegruppen har tid til at mødes....