Derfor elsker ride-piger at ride

Skrevet af: Team Lillebror

Det kan indimellem virke som om, at piger der rider, går mere op i deres ridning, end andre gør i deres sport, som for eksempel cykling, fodbold, løb og så videre.

Og ja, det er ganske almindeligt kendt, at det kræver meget tid at have en hest og ride. Men det er ikke noget, en sand ridepige trækker på skuldrene over, for hun elsker nemlig at dyrke sin sport og være omkring heste.

Og det er der mange gode grunde til.

Ridning er en hård sport

Én af grundene til, at en ridepige elsker sin sport er, at hun godt kan lide det adrenalin, der følger med sporten.

mange tror fejlagtigt, at ridning ikke er en hård sport – men det passer ikke. Ridning er i den grad en hård sport, der kræver både koncentration, stærke lår, et godt greb i hænderne, god kondition og en masse mod!

En ridepige ved, at hun er stærk, og at sidde på en hest bekræfter hende kun i det.

Det er beroligende at være omkring heste

Hvis du er bange for heste, gælder denne udtalelse ikke dig. Den gælder derimod for alle dem, der elsker heste. For dem, der elsker heste, er det nemlig en ren gave at være omkring de store dyr.

Det kan være mediterende at sidde på en hesteryg der tager dig ud i naturen, på samme måde, som det er mediterende for dig at gå en lang tur i skoven.

Alt det flotte udstyr

Der findes så meget flot udstyr til heste og til en rytter. Det er alt fra grimer, sadler, dækkener, one k ridehjelm, hårpynt til hesten og meget mere.

Som ridepige kan du pynte både hesten og dig selv, og det er da så hyggeligt, at gå og nusse om sin hest.

Relateret indlæg

Vælg dansk spiritus

Vælg dansk spiritus

Dansk spiritus er kendt for sin høje kvalitet, som kommer af de nøje udvalgte ingredienser. Med dansk spiritus får du et produkt med smag, som er både fyldigt og kompleks. Derudover kommer dansk spiritus fra producenter med stor viden og erfaring. Det gør, at du får...

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Ridning er en af de mest populære sportsgrene og er også en af de ældste. For at kunne nyde sporten fuldt ud, er det vigtigt at tage dig godt af dit rideudstyr.   Fjern alt snavs og støv fra dit udstyr efter hver tur. Det gælder især for sadlen, da det er her,...