Det skal du gøre, inden du hyrer en entreprenør

Hvis du skal i gang med et byggeprojekt i din virksomhed, har du brug for hjælp fra en entreprenør. Men inden du hyrer den entreprenør, der skal klare arbejdet for dig, er der nogle ting, du altid bør gøre. Det gør sig gældende uanset, om du skal i gang med at bygge et nyt firmadomicil, ønsker en ombygning af dine kontorfaciliteter eller lignende.

Der findes en lang række af firmaer i dit lokalområde, som kan hjælpe dig i mål med dit projekt. Derfor er det vigtigt, at du gør et grundigt forarbejde, så du ender med den rette samarbejdspartner.

Indhent flere tilbud

Når du har indsnævret dine muligheder og udvalgt et par entreprenører, bør du altid indhente flere skriftlige tilbud. Du bør ikke blot vælge det laveste tilbud, men få en forklaring for at se, hvorfor der er en forskel på prisen i forhold til de andre tilbud, du har modtaget.

 

Stil spørgsmål

Du bør også altid stille flere spørgsmål til de forskellige entreprenører. Det er nemlig en ting at være en god entreprenør, mens det er en anden at være den rigtige entreprenør.

Få mere at vide om, hvordan de arbejder, hvor mange projekter de har gang i på samme tid, hvad deres primære ekspertiseområde er samt, om de arbejder med underleverandører.

 

Må du se en liste med referencer?

En entreprenør bør være i stand til at give dig referencer fra udførte projekter, så du kan se, hvad de tidligere har lavet. Desuden er det altid en fordel, hvis du også kan se andre kunders udtalelser.

Ovenstående liste hjælper dig med at komme i gang med at finde den entreprenør i Herning, der passer godt til dit projekt.

Relateret indlæg

Sådan indretter du fugleburet bedst

Sådan indretter du fugleburet bedst

Har du besluttet dig for at købe en sød undulat, så kommer du ikke uden om også at skulle investere i et fuglebur til din nye ven.    Det første du skal overveje, er selve størrelsen på buret. Først og fremmest skal din undulat have mulighed for at kunne flyve...

Sådan øger du arbejdsmiljøet på kontoret

Sådan øger du arbejdsmiljøet på kontoret

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for at skabe et produktivt og effektivt arbejdsklima. For at skabe et godt arbejdsmiljø på kontoret er det vigtigt at huske på, at alle skal føle sig trygge, respekteret og værdsat. Dette kan opnås ved at skabe et åbent og...

Nyd din speyside whisky på andre måder

Nyd din speyside whisky på andre måder

Der er ikke noget, der kan sammenlignes med den unikke smag af en speyside whisky. Det er en af de mest elskede whiskytyper blandt mange whiskyelskere, og det er ikke uden grund. Speyside whisky har en dejlig, blød aroma, der er fyldt med noter af frugt, vanilje og...