Det skal du gøre, inden du hyrer en entreprenør

Hvis du skal i gang med et byggeprojekt i din virksomhed, har du brug for hjælp fra en entreprenør. Men inden du hyrer den entreprenør, der skal klare arbejdet for dig, er der nogle ting, du altid bør gøre. Det gør sig gældende uanset, om du skal i gang med at bygge et nyt firmadomicil, ønsker en ombygning af dine kontorfaciliteter eller lignende.

Der findes en lang række af firmaer i dit lokalområde, som kan hjælpe dig i mål med dit projekt. Derfor er det vigtigt, at du gør et grundigt forarbejde, så du ender med den rette samarbejdspartner.

Indhent flere tilbud

Når du har indsnævret dine muligheder og udvalgt et par entreprenører, bør du altid indhente flere skriftlige tilbud. Du bør ikke blot vælge det laveste tilbud, men få en forklaring for at se, hvorfor der er en forskel på prisen i forhold til de andre tilbud, du har modtaget.

 

Stil spørgsmål

Du bør også altid stille flere spørgsmål til de forskellige entreprenører. Det er nemlig en ting at være en god entreprenør, mens det er en anden at være den rigtige entreprenør.

Få mere at vide om, hvordan de arbejder, hvor mange projekter de har gang i på samme tid, hvad deres primære ekspertiseområde er samt, om de arbejder med underleverandører.

 

Må du se en liste med referencer?

En entreprenør bør være i stand til at give dig referencer fra udførte projekter, så du kan se, hvad de tidligere har lavet. Desuden er det altid en fordel, hvis du også kan se andre kunders udtalelser.

Ovenstående liste hjælper dig med at komme i gang med at finde den entreprenør i Herning, der passer godt til dit projekt.

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...