Det skal du gøre, inden du hyrer en entreprenør

Hvis du skal i gang med et byggeprojekt i din virksomhed, har du brug for hjælp fra en entreprenør. Men inden du hyrer den entreprenør, der skal klare arbejdet for dig, er der nogle ting, du altid bør gøre. Det gør sig gældende uanset, om du skal i gang med at bygge et nyt firmadomicil, ønsker en ombygning af dine kontorfaciliteter eller lignende.

Der findes en lang række af firmaer i dit lokalområde, som kan hjælpe dig i mål med dit projekt. Derfor er det vigtigt, at du gør et grundigt forarbejde, så du ender med den rette samarbejdspartner.

Indhent flere tilbud

Når du har indsnævret dine muligheder og udvalgt et par entreprenører, bør du altid indhente flere skriftlige tilbud. Du bør ikke blot vælge det laveste tilbud, men få en forklaring for at se, hvorfor der er en forskel på prisen i forhold til de andre tilbud, du har modtaget.

 

Stil spørgsmål

Du bør også altid stille flere spørgsmål til de forskellige entreprenører. Det er nemlig en ting at være en god entreprenør, mens det er en anden at være den rigtige entreprenør.

Få mere at vide om, hvordan de arbejder, hvor mange projekter de har gang i på samme tid, hvad deres primære ekspertiseområde er samt, om de arbejder med underleverandører.

 

Må du se en liste med referencer?

En entreprenør bør være i stand til at give dig referencer fra udførte projekter, så du kan se, hvad de tidligere har lavet. Desuden er det altid en fordel, hvis du også kan se andre kunders udtalelser.

Ovenstående liste hjælper dig med at komme i gang med at finde den entreprenør i Herning, der passer godt til dit projekt.

Relateret indlæg

Sådan sikrer du dit spisested

Sådan sikrer du dit spisested

At opbygge en café eller restaurant fra bunden er hårdt arbejde. Det er ikke bare noget, du kan klare på en dag. For mange ender caféen endda med at blive deres livsværk. Grunden til dette er, at der investeres en masse blod, sved og tårer samt mange timer i at åbne...

Derfor har alle caféejere brug for markiser

Derfor har alle caféejere brug for markiser

Markiser er den perfekte løsning for caféejere, der ønsker at øge antallet af siddepladser uden dyre omkostninger. Med markiser behøver du nemlig ikke at udvide din café med ekstra rum eller få fat i en byggetilladelse. Ud over at maksimere den tilgængelige plads...