Er der støj på arbejdspladsen?

Skrevet af: C2IZw8OFpf

Støj bliver ofte defineret som en uønsket lyd. Der kan være vidt forskellige opfattelser, når det handler om støj, og hvad vi hver især betegner som støj. Hos Eurofins Miljø Luft kan de foretage en måling af støj, som blandt andet kan være et godt redskab, når det handler om at have et sundt arbejdsmiljø og en eventuel APV, en såkaldt arbejdspladsvurdering.

Har du en virksomhed, tilbyder Eurofins, som er godkendt af Miljøstyrelsen, rådgivning, måling og beregning af forskellige områder, når det handler om at måle støj. Det kan være støj fra omkringliggende veje, det kan være støj fra maskiner samt støj i din bolig.

Et godt indeklima er vigtigt, både når det handler om luftfugtighed og lufttemperatur, men i høj grad også når det handler om selve støjniveauet på arbejdspladsen eller derhjemme. Hvor godt medarbejderne på en arbejdsplads befinder sig, har i høj grad også noget med støjniveauet at gøre.

Bruger det nyeste måleudstyr

Hos Eurofins Miljø Luft bruger de altid det nyeste måleudstyr for at kunne beregne, hvor højt et støjniveau der er på et givent sted. Beregningerne kan hjælpe til med at dokumentere, om de akustiske krav er overholdt.

I indretninger af børnehaver hvor støjniveauet ofte kan være højt, i erhvervslokaler og undervisningslokaler er det vigtigt, at akustikken og støjniveauet er rigtigt, så det kan leve op til Bygningsreglementet og Arbejdstilsynets anvisninger.

Vil du være sikker på, at støjen på din arbejdsplads er, som den skal være, kan du altid kontakte Eurofins Miljø Luft for at få lavet en eventuel støjmåling på din arbejdsplads og på samme tid sikre dig et sundt arbejdsklima.

 

Relateret indlæg

Skab privatliv for dine gæster

Skab privatliv for dine gæster

En café bør indrettes, så dine gæster altid føler sig velkomne. En hyggelig café, hvor der også er mulighed for at sidde udenfor, når vejret er til det, tiltrækker ofte mange gæster, da gæsterne her kan sidde ude og nyde mad eller drikke på en dejlig varm og solrig...

Find en e-cigaret der passer til dig

Find en e-cigaret der passer til dig

En E cigaret er ikke helt det samme som en almindelig cigaret, for med til en e-cigaret følger der også en masse forskellige muligheder, som du ikke finder ved de almindelige cigaretter med tobak. Med en e-cigaret damper du i stedet for at ryge, og så er der det...