Er der støj på arbejdspladsen?

Skrevet af: C2IZw8OFpf

Støj bliver ofte defineret som en uønsket lyd. Der kan være vidt forskellige opfattelser, når det handler om støj, og hvad vi hver især betegner som støj. Hos Eurofins Miljø Luft kan de foretage en måling af støj, som blandt andet kan være et godt redskab, når det handler om at have et sundt arbejdsmiljø og en eventuel APV, en såkaldt arbejdspladsvurdering.

Har du en virksomhed, tilbyder Eurofins, som er godkendt af Miljøstyrelsen, rådgivning, måling og beregning af forskellige områder, når det handler om at måle støj. Det kan være støj fra omkringliggende veje, det kan være støj fra maskiner samt støj i din bolig.

Et godt indeklima er vigtigt, både når det handler om luftfugtighed og lufttemperatur, men i høj grad også når det handler om selve støjniveauet på arbejdspladsen eller derhjemme. Hvor godt medarbejderne på en arbejdsplads befinder sig, har i høj grad også noget med støjniveauet at gøre.

Bruger det nyeste måleudstyr

Hos Eurofins Miljø Luft bruger de altid det nyeste måleudstyr for at kunne beregne, hvor højt et støjniveau der er på et givent sted. Beregningerne kan hjælpe til med at dokumentere, om de akustiske krav er overholdt.

I indretninger af børnehaver hvor støjniveauet ofte kan være højt, i erhvervslokaler og undervisningslokaler er det vigtigt, at akustikken og støjniveauet er rigtigt, så det kan leve op til Bygningsreglementet og Arbejdstilsynets anvisninger.

Vil du være sikker på, at støjen på din arbejdsplads er, som den skal være, kan du altid kontakte Eurofins Miljø Luft for at få lavet en eventuel støjmåling på din arbejdsplads og på samme tid sikre dig et sundt arbejdsklima.

 

Relateret indlæg

Inventa hjælper med caféinventar

Inventa hjælper med caféinventar

Er du caféejer eller en del af holdet bag caféen, og trænger lokalerne til at blive frisket op? Har I brug for friske og professionelle øjne og dygtige fagfolk til at designe nyt, bør I kontakte Inventa, der sørger for cafe inventar. Fælles dialog fra start til slut...

Indret din restaurant med grønne planter

Indret din restaurant med grønne planter

I dag ser du planter alle vegne indendørs. Du ser dem overalt i lige fra biblioteker til tøjbutikker og restauranter samt caféer. Men hvorfor er det blevet så populært at tilføje planter indenfor i ethvert rum? Det er blandt andet på grund af alle de fordele, som...