Få den perfekte atmosfære med et flot højbed

Aldrig har højbede været så populære, som de er lige nu. Højbede er flotte, de er nemme at holde, og så er de meget elegante – hvis du vel og mærke, sørger for at vedligeholde de blomster eller planter du putter i dem. 

 

Der findes mange forskellige slags højbede, mange laver dem i træ, men der er også de varianter som kan holde i mange år, for eksempel højbede i råjern, cortenstål, galvaniserede og dem i aluminium. 

 

Hvad er fordelen ved et højbed?

Udover at være særdeles flot at se på, er et højbed også meget praktisk. Det gælder især hvis du gerne vil dyrke grøntsager eller lignende, og samtidig også gerne vil have noget ud af det. Den helt store fordel, der er ved at plante eksempelvis grøntsager deri er, at jorden altid er løs. På den måde har de planter du sår nemmere ved at danne rodnet, modsat i den almindelige urtehave. Den løse jord er også nemmere at luge, og samtidig kan du undgå snegle, hvis du vælger et højbed med sneglesikring. 

 

Køb et praktisk højbed online

Overvejer du at investere i et højbed, så kan du med fordel besøge Grønfeld. Her kan du nemlig finde et stort udvalg af højbede, der matcher dit behov og smag. De findes som mange forskellige modulære løsninger, og ved hjælp af et simpelt click-system, er de også meget nemme at samle, men også nemme at udbygge, i tilfælde af du gerne vil have dem endnu større. 

 

Relateret indlæg

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...