Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som restauratør skal også vide, lige hvad de vil have.

 

Og hvad vil de have?

 

Det er nemt. Se på tidsånden. Den skriger til at droppe kødet, og tage tilbage til naturen i al sin pragt. De unge vil have planter, og de vil have mange af dem.

 

Flere planter

De unge vil have planter i deres mad, og hvis du har et ønske om en restaurant, der overlever de næste par år, gør du klogt i at tilføje en masse vegetariske – og veganske – retter til menukortet. Det er det simpelthen alfa og omega, at du tæmmer det grønne køkken.

 

Men de unge vil ikke nøjes med en masse grøntsager i maden, de vil også have dem omkring sig. Du kan næsten ikke fylde din restaurant med for mange planter for at tilfredsstille din målgruppe. Det skal nærmest føles, som om man sidder og nyder en samosa midt inde i Randers Regnskov.

 

Er pladsen lidt trang, er der alternativer til de store blomsterkrukker. For eksempel kan man hænge små potteplanter fra loftet. Selve ophænget er nemt at lave med en smule garn, det kræver næsten kun, at du slår et smut forbi en garnbutik i Aarhus.

 

Bliver den mulighed også for bøvlet for dig, kan du altid vælge nyt tapet i naturmønstre eller jordlige farver. På den måde kan store bregner brede sig op ad væggene. Her er det vigtigt ikke at overgøre det, da det nemt kommer til at se en smule tacky ud.

Relateret indlæg

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...

Sådan kommer du i gang med at strikke

Sådan kommer du i gang med at strikke

Aldrig har det været så populært, som det er at strikke lige nu. Har du tænkt på, hvordan du kommer i gang på en nem måde, så bør du læse med lige her, for strikning er rent faktisk slet ikke så svært, som det umiddelbart ser ud til at være.   Når du skal i gang...