Få mere ud af din fisketur

At tage på en god gammeldags fisketur kan være noget af det bedste. Man behøver ikke nødvendigvis særligt meget andet udstyr end sin fiskestang, for at komme ud til kysterne og fange sin aftensmad. Men selvom man ikke behøver det store, er der en luksus forbundet med at skrue op for mængden af grej, der gør turen lidt hyggeligere.

 

Waders

De der gummistøvler, der går op og bliver et par seler, er det beklædningsstykke fiskerne vil kalde Waders. Selvom det at fiske fra kyst kan være en herlig oplevelse, slår det ikke fornemmelsen af at stå helt ude blandt havets dyr. Waders tillader, at man kan komme mange meter længere fra land, og muligheden for at kaste en krog ud i den dybe ende, stiger altså derfor hurtigt.

 

De bedste par waders er varmeisolerende som en våddragt, og man kan derfor få mange timer til at passere ude i det kolde vand, uden at man fryser benene af.

 

Termokande

At tage på fisketur, er sjældent noget man gør op ad eftermiddagen. I hvert fald ikke, hvis man har et seriøst ønske om at komme til at hive sin aftensmad hjem den dag. Derfor kan det være en fantastisk tilføjelse til fisketuren at fylde en termokande med lidt varm kaffe eller kakao. Det kan være det der redder humøret, når regnen begynder og krogen stadig er urørt.

 

Podcast

Hvis du elsker at stå ved kysten med din fiskestang og lytte til bølgerne, der skvulper mod stranden, skal du ikke læse længere. Men hvis du også synes, at det kan blive en anelse kedeligt at stå der i stilheden, kan det anbefales, at man tager et headset med og finder sig en dejlig podcast eller lydbog, som man kan stå og nyde mens man kigger på havet.

Relateret indlæg

Find en sjov sportsgren for dit barn

Find en sjov sportsgren for dit barn

Er dit barn blevet gammel nok til at begynde at dyrke sport, eller har han eller hun pludseligt fået en interesse for at gå til noget? Så er der rigtig mange forskellige former for sport, som dit barn kan begynde at gå til. Her finder du flere forslag til sportsgrene,...

3 opgraderinger til dit køkken

3 opgraderinger til dit køkken

  Fordelen ved at bosætte sig uden landets største byer er, at man har flere penge mellem hænderne til at indrette sit køkken for. Bor du i Kolding og skal have lavet køkken i Kolding, er der altså en masse opgraderinger, du kan få til dit køkken.   Kogeplade med...

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...