Få mere ud af din fisketur

At tage på en god gammeldags fisketur kan være noget af det bedste. Man behøver ikke nødvendigvis særligt meget andet udstyr end sin fiskestang, for at komme ud til kysterne og fange sin aftensmad. Men selvom man ikke behøver det store, er der en luksus forbundet med at skrue op for mængden af grej, der gør turen lidt hyggeligere.

 

Waders

De der gummistøvler, der går op og bliver et par seler, er det beklædningsstykke fiskerne vil kalde Waders. Selvom det at fiske fra kyst kan være en herlig oplevelse, slår det ikke fornemmelsen af at stå helt ude blandt havets dyr. Waders tillader, at man kan komme mange meter længere fra land, og muligheden for at kaste en krog ud i den dybe ende, stiger altså derfor hurtigt.

 

De bedste par waders er varmeisolerende som en våddragt, og man kan derfor få mange timer til at passere ude i det kolde vand, uden at man fryser benene af.

 

Termokande

At tage på fisketur, er sjældent noget man gør op ad eftermiddagen. I hvert fald ikke, hvis man har et seriøst ønske om at komme til at hive sin aftensmad hjem den dag. Derfor kan det være en fantastisk tilføjelse til fisketuren at fylde en termokande med lidt varm kaffe eller kakao. Det kan være det der redder humøret, når regnen begynder og krogen stadig er urørt.

 

Podcast

Hvis du elsker at stå ved kysten med din fiskestang og lytte til bølgerne, der skvulper mod stranden, skal du ikke læse længere. Men hvis du også synes, at det kan blive en anelse kedeligt at stå der i stilheden, kan det anbefales, at man tager et headset med og finder sig en dejlig podcast eller lydbog, som man kan stå og nyde mens man kigger på havet.

Relateret indlæg

Vælg dansk spiritus

Vælg dansk spiritus

Dansk spiritus er kendt for sin høje kvalitet, som kommer af de nøje udvalgte ingredienser. Med dansk spiritus får du et produkt med smag, som er både fyldigt og kompleks. Derudover kommer dansk spiritus fra producenter med stor viden og erfaring. Det gør, at du får...

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Ridning er en af de mest populære sportsgrene og er også en af de ældste. For at kunne nyde sporten fuldt ud, er det vigtigt at tage dig godt af dit rideudstyr.   Fjern alt snavs og støv fra dit udstyr efter hver tur. Det gælder især for sadlen, da det er her,...