Find en e-cigaret der passer til dig

En E cigaret er ikke helt det samme som en almindelig cigaret, for med til en e-cigaret følger der også en masse forskellige muligheder, som du ikke finder ved de almindelige cigaretter med tobak. Med en e-cigaret damper du i stedet for at ryge, og så er der det smarte ved en e-cigaret, at den kommer i alverdens udgaver, designs og farver.

Forskellige smags- og duftvarianter

Det smarte ved de populære e-cigaretter er, at du helt selv kan bestemme, hvordan du gerne vil nyde din e-cigaret. Det betyder endda, at du kan vælge, om du har lyst til at dampe med eller uden nikotin, men det betyder også, at du kan vælge din egen favorit ud blandt mange forskellige varianter, som blandt andet lakrids og mango.

Hvad består en e-cigaret af?

De smarte e-cigaretter bliver mere og mere populære, særligt fordi du netop selv kan designe, hvordan du vil dampe. En e-cigaret fungerer helt anderledes end de almindelige cigaretter, og den helt store forskel ligger i, at du i stedet for at ryge tobak kan inhalere harmløs damp.

E-cigaretten består af et hylster, en tank, et batteri og en coil. Tanken skal fyldes op med en selvvalgt e-væske, som varmes op ved hjælp af coilen, og derved begynder e-cigaretten at producere damp, som du indånder.

Hos Elekcig.dk kan du finde et stort udvalg af e-cigaretter i alverdens farver og designs. Du finder også en masse forskellige e-væsker, lige fra den søde smag af frugt til smag af nikotin og lakrids.

Relateret indlæg

Skab privatliv for dine gæster

Skab privatliv for dine gæster

En café bør indrettes, så dine gæster altid føler sig velkomne. En hyggelig café, hvor der også er mulighed for at sidde udenfor, når vejret er til det, tiltrækker ofte mange gæster, da gæsterne her kan sidde ude og nyde mad eller drikke på en dejlig varm og solrig...

Er der støj på arbejdspladsen?

Er der støj på arbejdspladsen?

Støj bliver ofte defineret som en uønsket lyd. Der kan være vidt forskellige opfattelser, når det handler om støj, og hvad vi hver især betegner som støj. Hos Eurofins Miljø Luft kan de foretage en måling af støj, som blandt andet kan være et godt redskab, når det...