Find en sjov sportsgren for dit barn

Er dit barn blevet gammel nok til at begynde at dyrke sport, eller har han eller hun pludseligt fået en interesse for at gå til noget? Så er der rigtig mange forskellige former for sport, som dit barn kan begynde at gå til. Her finder du flere forslag til sportsgrene, som dit barn kan starte til. 

Fodbold og håndbold

Mange drenge og piger er vilde med at gå til fodbold eller håndbold. Det er sportsgrene, der giver masser af motion, mens de samtidigt styrker holdånden. Det er nemt at komme i gang med både fodbold og håndbold, da der findes klubber mange steder.

Badminton, tennis og padeltennis

Ketsjersport er sport, der fascinerer en del drenge og piger. Og det er der ikke noget at sige til, da det bare er sjovt at spille både badminton og tennis. Derudover er det i dag også muligt at spille padeltennis.

Hvis dit barn gerne vil gå til badminton eller tennis, er det forholdsvist nemt at finde et sted. Når det kommer til padeltennis, er det muligvis ikke lige så nemt.

Ridning og kæphest

Ridning er en sport, som mange piger elsker. Men der er helt bestemt også drenge, der sværger til denne sportsgren. Det er for mange børn en stor og givende oplevelse at være sammen med et dyr. Og det er der mulighed for, hvis dit barn går til ridning. 

Som noget ret nyt er nogle børn begyndt at interessere sig for kæpheste. Det er en sport, der kan dyrkes indendørs derhjemme og i haven. Ydermere er der en del rideskoler, der tilbyder denne sport. 

 

Relateret indlæg

Derfor elsker ride-piger at ride

Derfor elsker ride-piger at ride

Det kan indimellem virke som om, at piger der rider, går mere op i deres ridning, end andre gør i deres sport, som for eksempel cykling, fodbold, løb og så videre. Og ja, det er ganske almindeligt kendt, at det kræver meget tid at have en hest og ride. Men det er ikke...

Fra vindrue til vin

Fra vindrue til vin

Vi er mange, der elsker den læskende drik, vinen. Den findes i mange former. Du kan få vin som rosé, rød, orange, hvid og mange flere varianter, men de færreste ved, hvordan vin fremstilles – sådan helt fra bunden.   Druen   De vindruer, der anvendes til...

Hold en hyggelig aften for dine veninder

Hold en hyggelig aften for dine veninder

Når venindegruppen skal samles, er det nødvendigt at gøre lidt ekstra ud af det. I takt med at man er blevet ældre, er blevet mere sat og måske er flyttet længere fra hinanden, er det velkendt, at det er sjældnere og sjældnere, at venindegruppen har tid til at mødes....