Gør din restaurant mere attraktiv med hjemmestrik

Savner du også gæster i din restaurant? Da du i sin tid indrettede din restaurant, var højeste mode måske noget der mest af alt minder om en ung lejlighed bosat af en udtalt yuppie. Glas, hvidt marmor og stål er karakteristisk for den her tid. Og det det er da også stilrent og lækkert. som medarbejder værdsætter man nok især, hvor nemt det er at holde rent.

Men tiderne er skiftet.

Højeste mode for tiden er, det man vil kalde, cottagecore. Københavnerne vil have hjemmestrik på kroppen og høns på altanen. Det handler meget mere om at være grounded, end at være cool og vise rigdom.

Derfor kan det som restaurantejer være godt at kigge indad. Følger din restaurant med tiden? Der er mange måder, hvorpå du kan få din restaurant til at gå i spænd med tidens cottagecore-normer.

Du kan for eksempel hoppe hen på det nærmeste loppemarked og finde en masse blandet bestik – gæsterne elsker det. Eller find dine nye stole her. Det gør ikke noget, at din restaurant ligner en fransk bondehytte, det virker mere hjemmeligt og autentisk.

Hvis du har en medarbejder, der strikker – det er der jo så mange, der gør for tiden, så mon ikke – kan du købe noget bomuldsgarn. Din medarbejder vil kunne strikke små duge til restauranten eller vægtæpper i varme farver, for at give stedet lidt sjæl.

Hvis du vælger at lave den store omvæltning, er det også vigtigt at gøre det på en måde, hvor restauranten stadig fremstår autentisk og smagfuld. Ligesom det ofte er tilfældet med greenwashing, ser gæsterne lige igennem påtagethed. Så sørg for at have dig selv med i projektet, så du kan stå inde for de valg du laver. Du skal også selv synes at det ser godt ud.

Relateret indlæg

Vælg dansk spiritus

Vælg dansk spiritus

Dansk spiritus er kendt for sin høje kvalitet, som kommer af de nøje udvalgte ingredienser. Med dansk spiritus får du et produkt med smag, som er både fyldigt og kompleks. Derudover kommer dansk spiritus fra producenter med stor viden og erfaring. Det gør, at du får...

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Ridning er en af de mest populære sportsgrene og er også en af de ældste. For at kunne nyde sporten fuldt ud, er det vigtigt at tage dig godt af dit rideudstyr.   Fjern alt snavs og støv fra dit udstyr efter hver tur. Det gælder især for sadlen, da det er her,...