Gør din restaurant mere attraktiv med hjemmestrik

Savner du også gæster i din restaurant? Da du i sin tid indrettede din restaurant, var højeste mode måske noget der mest af alt minder om en ung lejlighed bosat af en udtalt yuppie. Glas, hvidt marmor og stål er karakteristisk for den her tid. Og det det er da også stilrent og lækkert. som medarbejder værdsætter man nok især, hvor nemt det er at holde rent.

Men tiderne er skiftet.

Højeste mode for tiden er, det man vil kalde, cottagecore. Københavnerne vil have hjemmestrik på kroppen og høns på altanen. Det handler meget mere om at være grounded, end at være cool og vise rigdom.

Derfor kan det som restaurantejer være godt at kigge indad. Følger din restaurant med tiden? Der er mange måder, hvorpå du kan få din restaurant til at gå i spænd med tidens cottagecore-normer.

Du kan for eksempel hoppe hen på det nærmeste loppemarked og finde en masse blandet bestik – gæsterne elsker det. Eller find dine nye stole her. Det gør ikke noget, at din restaurant ligner en fransk bondehytte, det virker mere hjemmeligt og autentisk.

Hvis du har en medarbejder, der strikker – det er der jo så mange, der gør for tiden, så mon ikke – kan du købe noget bomuldsgarn. Din medarbejder vil kunne strikke små duge til restauranten eller vægtæpper i varme farver, for at give stedet lidt sjæl.

Hvis du vælger at lave den store omvæltning, er det også vigtigt at gøre det på en måde, hvor restauranten stadig fremstår autentisk og smagfuld. Ligesom det ofte er tilfældet med greenwashing, ser gæsterne lige igennem påtagethed. Så sørg for at have dig selv med i projektet, så du kan stå inde for de valg du laver. Du skal også selv synes at det ser godt ud.

Relateret indlæg

Sådan indretter du fugleburet bedst

Sådan indretter du fugleburet bedst

Har du besluttet dig for at købe en sød undulat, så kommer du ikke uden om også at skulle investere i et fuglebur til din nye ven.    Det første du skal overveje, er selve størrelsen på buret. Først og fremmest skal din undulat have mulighed for at kunne flyve...

Sådan øger du arbejdsmiljøet på kontoret

Sådan øger du arbejdsmiljøet på kontoret

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for at skabe et produktivt og effektivt arbejdsklima. For at skabe et godt arbejdsmiljø på kontoret er det vigtigt at huske på, at alle skal føle sig trygge, respekteret og værdsat. Dette kan opnås ved at skabe et åbent og...

Nyd din speyside whisky på andre måder

Nyd din speyside whisky på andre måder

Der er ikke noget, der kan sammenlignes med den unikke smag af en speyside whisky. Det er en af de mest elskede whiskytyper blandt mange whiskyelskere, og det er ikke uden grund. Speyside whisky har en dejlig, blød aroma, der er fyldt med noter af frugt, vanilje og...