Gør din restaurant mere attraktiv med hjemmestrik

Savner du også gæster i din restaurant? Da du i sin tid indrettede din restaurant, var højeste mode måske noget der mest af alt minder om en ung lejlighed bosat af en udtalt yuppie. Glas, hvidt marmor og stål er karakteristisk for den her tid. Og det det er da også stilrent og lækkert. som medarbejder værdsætter man nok især, hvor nemt det er at holde rent.

Men tiderne er skiftet.

Højeste mode for tiden er, det man vil kalde, cottagecore. Københavnerne vil have hjemmestrik på kroppen og høns på altanen. Det handler meget mere om at være grounded, end at være cool og vise rigdom.

Derfor kan det som restaurantejer være godt at kigge indad. Følger din restaurant med tiden? Der er mange måder, hvorpå du kan få din restaurant til at gå i spænd med tidens cottagecore-normer.

Du kan for eksempel hoppe hen på det nærmeste loppemarked og finde en masse blandet bestik – gæsterne elsker det. Eller find dine nye stole her. Det gør ikke noget, at din restaurant ligner en fransk bondehytte, det virker mere hjemmeligt og autentisk.

Hvis du har en medarbejder, der strikker – det er der jo så mange, der gør for tiden, så mon ikke – kan du købe noget bomuldsgarn. Din medarbejder vil kunne strikke små duge til restauranten eller vægtæpper i varme farver, for at give stedet lidt sjæl.

Hvis du vælger at lave den store omvæltning, er det også vigtigt at gøre det på en måde, hvor restauranten stadig fremstår autentisk og smagfuld. Ligesom det ofte er tilfældet med greenwashing, ser gæsterne lige igennem påtagethed. Så sørg for at have dig selv med i projektet, så du kan stå inde for de valg du laver. Du skal også selv synes at det ser godt ud.

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...