Gør din restaurant mere børnevenlig

I gamle dage var børn, og det at spise ude, to ting der ikke var forenelige. Når mor og far skulle ud at spise fint, blev de nødt til at få junior passet derhjemme. Men tiderne er skiftede. Børnefamilier er i dag sammentømret på en helt ny måde, der betyder, at hele familien laver flere og flere ting sammen. Det gælder også det at spise ude.

Det betyder også, at børnefamilier søger de restauranter og caféer, der i større stil kan huse de allermindste medlemmer af familien. De familier er potentielle kunder, og betyder altså penge i din kasse, hvis du kan lokke dem indenfor.

Stole i alle størrelse

Sørg derfor også for, at du har remedierne i orden til at børnene kan sidde med til bords. Det betyder, at du skal ud og investere i højstole til de mindste børn. Men Det betyder også, at du skal købe nogle tykke puder, til de børn, der er for store til en højstol, men for små til almindelige stole.

Hav meget på menuen

Mens dine voksne gæster måske sidder og får en foodgasm over din coq-au-vin, der har stået og simret hele dagen i køkkenet, vil børnene nok nærmere rynke på næsen. Børns smagsløg er langt dårligere udviklet, og de vil derfor som regel være mere kræsne. Sørg derfor for at have noget på menuen til børnene. Det kan være noget så simpelt som pommes fritter med remoulade. Til de mindste babyer kan det være en god idé at have en kasse med semper produkter på lageret.

Plads til barnevogn

Til sidst er det også altid en god idé at rydde lidt plads til barnevogn og klapstole. Det kræver ikke meget mere end et hjørne af garderoben, hvis du har sådan en.

Relateret indlæg

Sådan øger du arbejdsmiljøet på kontoret

Sådan øger du arbejdsmiljøet på kontoret

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for at skabe et produktivt og effektivt arbejdsklima. For at skabe et godt arbejdsmiljø på kontoret er det vigtigt at huske på, at alle skal føle sig trygge, respekteret og værdsat. Dette kan opnås ved at skabe et åbent og...

Nyd din speyside whisky på andre måder

Nyd din speyside whisky på andre måder

Der er ikke noget, der kan sammenlignes med den unikke smag af en speyside whisky. Det er en af de mest elskede whiskytyper blandt mange whiskyelskere, og det er ikke uden grund. Speyside whisky har en dejlig, blød aroma, der er fyldt med noter af frugt, vanilje og...

Sådan bruger du de mange æbler i din have

Sådan bruger du de mange æbler i din have

Har du har et æbletræ, der giver æbler, så er der heldigvis mange forskellige måder, du kan bruge dem på. Hvis din have giver mange æbler hvert år, kan de være lidt af en udfordring at bruge alle de dejlige æbler, som din have forsyner dig med. Det kræver måske lidt...