Gør din restaurant mere børnevenlig

I gamle dage var børn, og det at spise ude, to ting der ikke var forenelige. Når mor og far skulle ud at spise fint, blev de nødt til at få junior passet derhjemme. Men tiderne er skiftede. Børnefamilier er i dag sammentømret på en helt ny måde, der betyder, at hele familien laver flere og flere ting sammen. Det gælder også det at spise ude.

Det betyder også, at børnefamilier søger de restauranter og caféer, der i større stil kan huse de allermindste medlemmer af familien. De familier er potentielle kunder, og betyder altså penge i din kasse, hvis du kan lokke dem indenfor.

Stole i alle størrelse

Sørg derfor også for, at du har remedierne i orden til at børnene kan sidde med til bords. Det betyder, at du skal ud og investere i højstole til de mindste børn. Men Det betyder også, at du skal købe nogle tykke puder, til de børn, der er for store til en højstol, men for små til almindelige stole.

Hav meget på menuen

Mens dine voksne gæster måske sidder og får en foodgasm over din coq-au-vin, der har stået og simret hele dagen i køkkenet, vil børnene nok nærmere rynke på næsen. Børns smagsløg er langt dårligere udviklet, og de vil derfor som regel være mere kræsne. Sørg derfor for at have noget på menuen til børnene. Det kan være noget så simpelt som pommes fritter med remoulade. Til de mindste babyer kan det være en god idé at have en kasse med semper produkter på lageret.

Plads til barnevogn

Til sidst er det også altid en god idé at rydde lidt plads til barnevogn og klapstole. Det kræver ikke meget mere end et hjørne af garderoben, hvis du har sådan en.

Relateret indlæg

Vælg dansk spiritus

Vælg dansk spiritus

Dansk spiritus er kendt for sin høje kvalitet, som kommer af de nøje udvalgte ingredienser. Med dansk spiritus får du et produkt med smag, som er både fyldigt og kompleks. Derudover kommer dansk spiritus fra producenter med stor viden og erfaring. Det gør, at du får...

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Ridning er en af de mest populære sportsgrene og er også en af de ældste. For at kunne nyde sporten fuldt ud, er det vigtigt at tage dig godt af dit rideudstyr.   Fjern alt snavs og støv fra dit udstyr efter hver tur. Det gælder især for sadlen, da det er her,...