Gør din restaurant mere børnevenlig

I gamle dage var børn, og det at spise ude, to ting der ikke var forenelige. Når mor og far skulle ud at spise fint, blev de nødt til at få junior passet derhjemme. Men tiderne er skiftede. Børnefamilier er i dag sammentømret på en helt ny måde, der betyder, at hele familien laver flere og flere ting sammen. Det gælder også det at spise ude.

Det betyder også, at børnefamilier søger de restauranter og caféer, der i større stil kan huse de allermindste medlemmer af familien. De familier er potentielle kunder, og betyder altså penge i din kasse, hvis du kan lokke dem indenfor.

Stole i alle størrelse

Sørg derfor også for, at du har remedierne i orden til at børnene kan sidde med til bords. Det betyder, at du skal ud og investere i højstole til de mindste børn. Men Det betyder også, at du skal købe nogle tykke puder, til de børn, der er for store til en højstol, men for små til almindelige stole.

Hav meget på menuen

Mens dine voksne gæster måske sidder og får en foodgasm over din coq-au-vin, der har stået og simret hele dagen i køkkenet, vil børnene nok nærmere rynke på næsen. Børns smagsløg er langt dårligere udviklet, og de vil derfor som regel være mere kræsne. Sørg derfor for at have noget på menuen til børnene. Det kan være noget så simpelt som pommes fritter med remoulade. Til de mindste babyer kan det være en god idé at have en kasse med semper produkter på lageret.

Plads til barnevogn

Til sidst er det også altid en god idé at rydde lidt plads til barnevogn og klapstole. Det kræver ikke meget mere end et hjørne af garderoben, hvis du har sådan en.

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...