Har du sørget for et godt arbejdsmiljø på din café?

Skrevet af: Team Lillebror

Arbejdsforholdene kan påvirke, hvordan dine ansatte har det ligesom, at det også kan have en indvirkning på produktiviteten.

Ejer du en café med flere medarbejdere, er det en fordel, at du bruger tid på at tænke over arbejdsmiljøet og arbejdsforholdene. Dette gør sig gældende både i forhold til det sociale, psykiske og fysiske. Men her i denne artikel vil vi udelukkende fokusere på det fysiske.

Sådan skaber du et godt arbejdsmiljø

Der er mange måder, du kan skabe et godt arbejdsmiljø på. Først og fremmest er det en fordel, at du sikrer, at der er et godt indeklima.

Dette er ikke kun til gavn for dig selv og dine ansatte, men selvfølgelig også for dine gæster i caféen. Sørg for, at der er et godt indeklima, da det gør det langt mere behageligt for dine ansatte, når de er på arbejde.

Udover at det blandt andet er vigtigt med et rent og sundt indeklima, så er indretningen også noget, du bør tænke over. En god indretning sørger for, at dine ansatte ikke bliver belastet mere end højst nødvendigt.

Når man arbejder på en café, så står og går man rigtigt meget. Her kan du desuden anskaffe diverse hjælpemidler og redskaber, der kan være til stor gavn for dine ansatte. Det kan for eksempel være ergonomiske aflastningsmåtter.

En ergonomisk aflastningsmåtte aflaster både led og muskler, så det er muligt at stå op i en længere perioden uden at blive træt, øm eller lignende.

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...