Har du sørget for et godt arbejdsmiljø på din café?

Skrevet af: C2IZw8OFpf

Arbejdsforholdene kan påvirke, hvordan dine ansatte har det ligesom, at det også kan have en indvirkning på produktiviteten.

Ejer du en café med flere medarbejdere, er det en fordel, at du bruger tid på at tænke over arbejdsmiljøet og arbejdsforholdene. Dette gør sig gældende både i forhold til det sociale, psykiske og fysiske. Men her i denne artikel vil vi udelukkende fokusere på det fysiske.

Sådan skaber du et godt arbejdsmiljø

Der er mange måder, du kan skabe et godt arbejdsmiljø på. Først og fremmest er det en fordel, at du sikrer, at der er et godt indeklima.

Dette er ikke kun til gavn for dig selv og dine ansatte, men selvfølgelig også for dine gæster i caféen. Sørg for, at der er et godt indeklima, da det gør det langt mere behageligt for dine ansatte, når de er på arbejde.

Udover at det blandt andet er vigtigt med et rent og sundt indeklima, så er indretningen også noget, du bør tænke over. En god indretning sørger for, at dine ansatte ikke bliver belastet mere end højst nødvendigt.

Når man arbejder på en café, så står og går man rigtigt meget. Her kan du desuden anskaffe diverse hjælpemidler og redskaber, der kan være til stor gavn for dine ansatte. Det kan for eksempel være ergonomiske aflastningsmåtter.

En ergonomisk aflastningsmåtte aflaster både led og muskler, så det er muligt at stå op i en længere perioden uden at blive træt, øm eller lignende.

Relateret indlæg

Tips til at lave et godt vinkort til din café

Tips til at lave et godt vinkort til din café

Ikke alle caféer har en sommelier til rådighed, der kan hjælpe med at sammensætte et vinkort. Det er faktisk meget få, der har det. Det betyder, at det er op til caféejeren eller lederen at finde de bedste vine, der supplerer caféens retter og glæder kunderne. I og...