Overvejer du at supplere virksomheden med gode arbejdsmåtter?

Skrevet af: C2IZw8OFpf

Ejer du en virksomhed hvor dine medarbejdere står op det meste af dagen? Det kan for eksempel være i et køkken. Her kan en god arbejdsmåtte rent faktisk gøre underværker, for dine medarbejders trivsel og men også for måden hvordan de står og dermed ergonomien.

Der er en masse gode fordele ved at stå oprejst på arbejdspladsen, men det kan samtidig også være en hård affære, hvis underlaget man står på ikke er godt nok. En arbejdsmåtte, som du finder i det store udvalg hos Kontorsyd.dk, er fremstillet i en kvalitet der tilgodeser træthed i kroppen, samtidig med at den hjælper til med at aflaste kroppen.

Det gælder særligt ryg og knæ, som ved at stå på det forkerte underlag, og i den forkerte stilling, kræver så meget energi at kroppen bliver overbelastet.

Mange fordele ved en god arbejdsmåtte

Der er mange gode fordele ved at bruge en arbejdsmåtte. Den kan for eksempel også bruges ved et stationært skrivebord, hvor man både sidder og står op. En god arbejdsmåtte er udstyret med et anti-glid underlag, hvilket betyder at måtten bliver hvor den skal på gulvet. Derfor er der heller ikke chance for at måtten kan flytte sig, eller at der kommer buler i overfladen, som kan forårsage at nogen uheldigvis kommer til at falde.

Lyder en arbejdsmåtte til at være en oplagt idé, til at have liggende på gulvet i din virksomhed. Så klik ind på det store udvalg online hos Kontorsyd.dk. Her kan du nemt finde en god arbejdsmåtte, der passer til din virksomheds og dine medarbejderes behov.

Relateret indlæg

Tips til at lave et godt vinkort til din café

Tips til at lave et godt vinkort til din café

Ikke alle caféer har en sommelier til rådighed, der kan hjælpe med at sammensætte et vinkort. Det er faktisk meget få, der har det. Det betyder, at det er op til caféejeren eller lederen at finde de bedste vine, der supplerer caféens retter og glæder kunderne. I og...