Overvejer du at supplere virksomheden med gode arbejdsmåtter?

Skrevet af: Team Lillebror

Ejer du en virksomhed hvor dine medarbejdere står op det meste af dagen? Det kan for eksempel være i et køkken. Her kan en god arbejdsmåtte rent faktisk gøre underværker, for dine medarbejders trivsel og men også for måden hvordan de står og dermed ergonomien.

Der er en masse gode fordele ved at stå oprejst på arbejdspladsen, men det kan samtidig også være en hård affære, hvis underlaget man står på ikke er godt nok. En arbejdsmåtte, som du finder i det store udvalg hos Kontorsyd.dk, er fremstillet i en kvalitet der tilgodeser træthed i kroppen, samtidig med at den hjælper til med at aflaste kroppen.

Det gælder særligt ryg og knæ, som ved at stå på det forkerte underlag, og i den forkerte stilling, kræver så meget energi at kroppen bliver overbelastet.

Mange fordele ved en god arbejdsmåtte

Der er mange gode fordele ved at bruge en arbejdsmåtte. Den kan for eksempel også bruges ved et stationært skrivebord, hvor man både sidder og står op. En god arbejdsmåtte er udstyret med et anti-glid underlag, hvilket betyder at måtten bliver hvor den skal på gulvet. Derfor er der heller ikke chance for at måtten kan flytte sig, eller at der kommer buler i overfladen, som kan forårsage at nogen uheldigvis kommer til at falde.

Lyder en arbejdsmåtte til at være en oplagt idé, til at have liggende på gulvet i din virksomhed. Så klik ind på det store udvalg online hos Kontorsyd.dk. Her kan du nemt finde en god arbejdsmåtte, der passer til din virksomheds og dine medarbejderes behov.

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...