Sådan sikrer du de bedste rammer for udeservering

Når du har en café eller restaurant med udeservering, er det vigtigt, at du sørger for at området ser indbydende ud til nye gæster. Det kræver gode møbler, pæne omgivelser, en flot facade samt et smilende personale.

De fleste vælger cafémøbler i træ. De er stilrene og elegante, men du kan samtidig gøre dem behagelige med de rette hynder og puder. En ulempe ved træmøbler kan være, at de skal vedligeholdes løbende for at holde sig pænt, men det kræver blot den rette træbeskyttelse, og så er de så gode som nye endnu engang.

Derudover kan det gøre en verden til forskel, når du vælger at pynte med fine detaljer i dit udeområde. Det kan være lanterner, krukker med blomster eller små oliventræer, som skaber en hyggelig stemning, der får gæsterne til at placere sig lige præcis ved din café.

Som caféejer skal man huske, at nye gæster ikke ved, at du har en fremragende Cafe Latte eller et lækkert stykke gulerodskage. Derfor er det vigtigt ikke at undervurdere, hvor væsentligt udendørsområdet er.

Det er også en god idé at have parasoller, markiser, varmelamper og tæpper til rådighed, så du ligeså har gode rammer, når vejret ikke er det allerbedste.

En pæn facade kan godt være et større arbejde, men ikke desto mindre er det vigtigt for ikke at afskrække gæsterne. Hvis du er ny caféejer, kan du starte med at få malet facaden og lave et flot logo med navnet på din café. Det vil skabe blikfang for de forbipasserende gæster.

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...