Sådan sikrer du dit spisested

At opbygge en café eller restaurant fra bunden er hårdt arbejde. Det er ikke bare noget, du kan klare på en dag. For mange ender caféen endda med at blive deres livsværk.

Grunden til dette er, at der investeres en masse blod, sved og tårer samt mange timer i at åbne et spisested. Du bør derfor huske at få din café sikret på bedste vis, så du ikke møder ind til et sted, der ikke ser ud, som du forlod det aftenen før.

Sæt et stålgitter op

Har du vinduer, der er nemme at komme ind af eller en bagdør, som er placeret et forholdsvis skjult sted? I disse tilfælde kan et stålgitter være en løsning til at holde ubudne gæster væk fra din café.

Vil du sikre dine vinduer, men ønsker du ikke at ødelægge udsynet for dine gæster, kan du kigge nærmere på et fastgitter. Et fastgitter er den eksklusive løsning, hvor hverken du eller dine gæster vil føle, at I er indespærrede.

Derudover får du en sikring af caféens vinduer. Vælger du et fastgitter, er det så godt som usynligt, hvorfor det er en meget stilren løsning.

Sørg for at have alarmer

Du kan ligeledes sørge for, at du har alarmer i caféen. Det bør være både røgalarmer og tyverialarmer. Røgalarmerne kan være med til at sikre, at din café ikke brænder ned, da de kan advare i god tid, inden der er sket for meget skade.

Tyverialarmerne kan sammen med stålgitre og fastgitre forstærke muligheden for, at ingen kan komme ind i caféen uden at blive opdaget.

Relateret indlæg

Skab privatliv for dine gæster

Skab privatliv for dine gæster

En café bør indrettes, så dine gæster altid føler sig velkomne. En hyggelig café, hvor der også er mulighed for at sidde udenfor, når vejret er til det, tiltrækker ofte mange gæster, da gæsterne her kan sidde ude og nyde mad eller drikke på en dejlig varm og solrig...

Find en e-cigaret der passer til dig

Find en e-cigaret der passer til dig

En E cigaret er ikke helt det samme som en almindelig cigaret, for med til en e-cigaret følger der også en masse forskellige muligheder, som du ikke finder ved de almindelige cigaretter med tobak. Med en e-cigaret damper du i stedet for at ryge, og så er der det...

Er der støj på arbejdspladsen?

Er der støj på arbejdspladsen?

Støj bliver ofte defineret som en uønsket lyd. Der kan være vidt forskellige opfattelser, når det handler om støj, og hvad vi hver især betegner som støj. Hos Eurofins Miljø Luft kan de foretage en måling af støj, som blandt andet kan være et godt redskab, når det...