Sådan sikrer du dit spisested

At opbygge en café eller restaurant fra bunden er hårdt arbejde. Det er ikke bare noget, du kan klare på en dag. For mange ender caféen endda med at blive deres livsværk.

Grunden til dette er, at der investeres en masse blod, sved og tårer samt mange timer i at åbne et spisested. Du bør derfor huske at få din café sikret på bedste vis, så du ikke møder ind til et sted, der ikke ser ud, som du forlod det aftenen før.

Sæt et stålgitter op

Har du vinduer, der er nemme at komme ind af eller en bagdør, som er placeret et forholdsvis skjult sted? I disse tilfælde kan et stålgitter være en løsning til at holde ubudne gæster væk fra din café.

Vil du sikre dine vinduer, men ønsker du ikke at ødelægge udsynet for dine gæster, kan du kigge nærmere på et fastgitter. Et fastgitter er den eksklusive løsning, hvor hverken du eller dine gæster vil føle, at I er indespærrede.

Derudover får du en sikring af caféens vinduer. Vælger du et fastgitter, er det så godt som usynligt, hvorfor det er en meget stilren løsning.

Sørg for at have alarmer

Du kan ligeledes sørge for, at du har alarmer i caféen. Det bør være både røgalarmer og tyverialarmer. Røgalarmerne kan være med til at sikre, at din café ikke brænder ned, da de kan advare i god tid, inden der er sket for meget skade.

Tyverialarmerne kan sammen med stålgitre og fastgitre forstærke muligheden for, at ingen kan komme ind i caféen uden at blive opdaget.

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...