Sådan sikrer du dit spisested

At opbygge en café eller restaurant fra bunden er hårdt arbejde. Det er ikke bare noget, du kan klare på en dag. For mange ender caféen endda med at blive deres livsværk.

Grunden til dette er, at der investeres en masse blod, sved og tårer samt mange timer i at åbne et spisested. Du bør derfor huske at få din café sikret på bedste vis, så du ikke møder ind til et sted, der ikke ser ud, som du forlod det aftenen før.

Sæt et stålgitter op

Har du vinduer, der er nemme at komme ind af eller en bagdør, som er placeret et forholdsvis skjult sted? I disse tilfælde kan et stålgitter være en løsning til at holde ubudne gæster væk fra din café.

Vil du sikre dine vinduer, men ønsker du ikke at ødelægge udsynet for dine gæster, kan du kigge nærmere på et fastgitter. Et fastgitter er den eksklusive løsning, hvor hverken du eller dine gæster vil føle, at I er indespærrede.

Derudover får du en sikring af caféens vinduer. Vælger du et fastgitter, er det så godt som usynligt, hvorfor det er en meget stilren løsning.

Sørg for at have alarmer

Du kan ligeledes sørge for, at du har alarmer i caféen. Det bør være både røgalarmer og tyverialarmer. Røgalarmerne kan være med til at sikre, at din café ikke brænder ned, da de kan advare i god tid, inden der er sket for meget skade.

Tyverialarmerne kan sammen med stålgitre og fastgitre forstærke muligheden for, at ingen kan komme ind i caféen uden at blive opdaget.

Relateret indlæg

Find kvalitetsmøbler til jeres restaurant

Find kvalitetsmøbler til jeres restaurant

Er I på udkig efter nye møbler til jeres restaurant? Møbler er en nødvendighed på en restaurant, så jeres gæster kan nyde mad og drikke, og hos Zederkof kan I finde et stort udvalg af restaurant møbler.  Plads til alle Møbler er en nødvendighed, når det kommer til...

Inventa hjælper med caféinventar

Inventa hjælper med caféinventar

Er du caféejer eller en del af holdet bag caféen, og trænger lokalerne til at blive frisket op? Har I brug for friske og professionelle øjne og dygtige fagfolk til at designe nyt, bør I kontakte Inventa, der sørger for cafe inventar. Fælles dialog fra start til slut...