Skab privatliv for dine gæster

En café bør indrettes, så dine gæster altid føler sig velkomne. En hyggelig café, hvor der også er mulighed for at sidde udenfor, når vejret er til det, tiltrækker ofte mange gæster, da gæsterne her kan sidde ude og nyde mad eller drikke på en dejlig varm og solrig dag.

Få udendørs caféindretningen til at spille

Ved at bruge caféafskærmning udenfor vil gæsterne føle, at de sidder mere privat, frem for at bordene står klos op og ned ad hinanden. Derudover kan det danske vejr også være uforudsigeligt. Selvom solen skinner, kan blæsten alligevel få varmen til at aftage betydeligt. Der findes i dag flere forskellige typer afskærmning med vidt forskellige udtryk, så der er noget, der passer til enhver indretningsstil og til enhver café.

Udendørs afskærmning til din café

Ønsker du at opdele udendørsomgivelserne på din café i områder, så kan du med fordel bruge glasafskærmning. Herved kan du skabe en helt anden, og meget mere intim, stemning på din café, samtidig med at der også kommer noget praktisk ud af det.

Hos den danske virksomhed Zederkof finder du et stort udvalg af afskærmning til udendørs brug. Når du vælger afskærmning, kan du med fordel gå efter noget, der passer til den pågældende bygning og indretning. Det kompetente personale står altid klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig på rette vej, hvis du er gået i stå med din udendørs indretning af caféen. Tag et kig forbi https://zederkof.dk/vare-kategori/udendoers/cafeafskaermning/ og find den form for afskærmning, der passer ind i dine omgivelser og virksomhed.

Relateret indlæg

Find en e-cigaret der passer til dig

Find en e-cigaret der passer til dig

En E cigaret er ikke helt det samme som en almindelig cigaret, for med til en e-cigaret følger der også en masse forskellige muligheder, som du ikke finder ved de almindelige cigaretter med tobak. Med en e-cigaret damper du i stedet for at ryge, og så er der det...

Er der støj på arbejdspladsen?

Er der støj på arbejdspladsen?

Støj bliver ofte defineret som en uønsket lyd. Der kan være vidt forskellige opfattelser, når det handler om støj, og hvad vi hver især betegner som støj. Hos Eurofins Miljø Luft kan de foretage en måling af støj, som blandt andet kan være et godt redskab, når det...