Skærmbriller hjælper på tørre og trætte øjne

Sidder du mange timer dagligt foran en computerskærm, din mobil eller tablet, så er det uhyre vigtigt, at du har nogle gode og effektive skærmbriller. Når du sidder foran skærmen, går der ikke lang tid, før dine øjne påvirkes af skærmlyset. Ofte går der ikke mere end 20 minutter, så begynder dine øjne at reagere ved at blive tørre og trætte.

Derfor er det vigtigt, at du investerer i nogle gode skærmbriller, fordi de i høj grad kan bidrage positivt til, hvordan du arbejder i løbet af dagen.

Vælg en skærmbrillle med blue coating

Det smarte ved en skærmbrille er, at de er specielt designet til brug foran din skærm. Som mange måske ikke ved, er, har en skærm et blåt lys, når den er tændt. Derfor kan du hos CrossEyes få en skærmbrille med blue-coating, som kan reducere det skadelige lys fra din skærm.

Oplever du ofte at have trætte og tørre øjne i løbet af din arbejdsdag, så kan CrossEyes hjælpe dig. Det eneste, du skal gøre, er at booke en tid online, så laver butikken en gratis synsprøve af dine øjne.

Uanset hvordan dine øjne reagerer foran skærmen, så er det en god ide at udstyre dig selv med et par skærmbriller. Det samme gælder også for dig, der ikke bruger briller i det daglige. Skærmbriller hjælper dig til at kunne fokusere på dine opgaver i løbet af dagen, uden at du hurtigt bliver træt i hovedet, eller at du oplever at få røde og tørre øjne.

Relateret indlæg

Find kvalitetsmøbler til jeres restaurant

Find kvalitetsmøbler til jeres restaurant

Er I på udkig efter nye møbler til jeres restaurant? Møbler er en nødvendighed på en restaurant, så jeres gæster kan nyde mad og drikke, og hos Zederkof kan I finde et stort udvalg af restaurant møbler.  Plads til alle Møbler er en nødvendighed, når det kommer til...

Inventa hjælper med caféinventar

Inventa hjælper med caféinventar

Er du caféejer eller en del af holdet bag caféen, og trænger lokalerne til at blive frisket op? Har I brug for friske og professionelle øjne og dygtige fagfolk til at designe nyt, bør I kontakte Inventa, der sørger for cafe inventar. Fælles dialog fra start til slut...