Til dig der overvejer at privatlease en Volkswagen

Skrevet af: Team Lillebror

Privatleasing er smart måde at have bil på. Du undgår nemlig helt selv at stå for uforudsete udgifter, som for eksempel servicebesøg hvis bilen pludselig skal på værksted. Det samme gælder VW privatleasing, som du kan få hos wkbiler.dk. På den måde er det ingen sag at have en bil, heller ikke selvom det drejer sig om en tysk kvalitetsbil, som en Volkswagen. 

 

Fordele og ulemper med privatleasing

Vil du gerne lease en bil, så er der, uanset hvilken bil der er tale om, selvfølgelig både fordele og ulemper, ligesom der er med alt muligt andet. Her giver vi dig et hurtigt overblik, over de mange fordele og ulemper der er, hvis du leaser en Volkswagen. 

 

Fordele: 

 

  • Alle reparationer og serviceeftersyn der er forbundet med bilen, skal du ikke tænke på, de er altid inklusiv

 

  • Er bilen til service, får du erstatningsbil, så du nemt kan komme fra A til B

 

  • Du skal ikke bekymre dig om værditab, i forbindelse med et eventuelt salg

 

  • Det eneste du skal betale, er brændstof og forsikring af den leasede bil

 

Ulemper: 

 

  • Du har ingen opsparing i den leasede bil

 

  • Når din leasingperiode er afsluttet, har du ikke mulighed for at købe bilen

 

  • Du har ikke mulighed for at trække renteudgifter fra

 

Vil du gerne lease en bil, og skal det være en smart Volkswagen, så kontakt wkbiler.dk allerede i dag, for at høre nærmere om, hvordan du bliver den glade lejer af en smart Volkswagen. 

 

Relateret indlæg

Vælg dansk spiritus

Vælg dansk spiritus

Dansk spiritus er kendt for sin høje kvalitet, som kommer af de nøje udvalgte ingredienser. Med dansk spiritus får du et produkt med smag, som er både fyldigt og kompleks. Derudover kommer dansk spiritus fra producenter med stor viden og erfaring. Det gør, at du får...

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Ridning er en af de mest populære sportsgrene og er også en af de ældste. For at kunne nyde sporten fuldt ud, er det vigtigt at tage dig godt af dit rideudstyr.   Fjern alt snavs og støv fra dit udstyr efter hver tur. Det gælder især for sadlen, da det er her,...