Vil du gerne lægge cigaretterne på hylden?

Det er ikke altid en let opgave at lægge cigaretterne på hylden, men bruger du en e-cigaret, kan det blive lidt lettere at komme i gang. Selvom du bruger en e-cigaret til at blive fri for cigaretterne, så er det dog stadig ikke en opgave, som du kan klare på en enkelt dag eller en enkelt uge.

At stoppe med at ryge er en lang proces, men bruger du de smarte e-cigaretter til at holde op, så kan det blive en smule nemmere. En e-cigaret består af en coil, et batteri og en tank. Tanken skal du fylde op med væske – en såkaldt e-væske som kan have forskellig smag og endda nikotinstyrke.

Forskellige nikotinstyrker

Det smarte ved de nye e-cigaretter er, at du selv kan vælge, om de skal indeholde nikotin eller ej. Bruger du dem i forbindelse med et rygestop, så kan du selv justere, hvor meget nikotin den enkelte cigaret skal indeholde. Det kan du blandt andet gøre, hvis du vælger selv at blande dine egne væsker. Du kan også vælge at bruge en startpakke, hvis du ikke er så meget for at blande dine egne væsker, særligt hvis du er nybegynder.

Hos den danske forhandler af e-cigaretter Elekcig, finder du et stort udvalg af e-cigaretter, e-væsker og meget mere. Det bedste er, at de har en stor viden omkring e-cigaretterne, så du kan altid få gode råd og vejledninger, hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer bedst fra start, når du gerne vil stoppe med at ryge.

Relateret indlæg

Find kvalitetsmøbler til jeres restaurant

Find kvalitetsmøbler til jeres restaurant

Er I på udkig efter nye møbler til jeres restaurant? Møbler er en nødvendighed på en restaurant, så jeres gæster kan nyde mad og drikke, og hos Zederkof kan I finde et stort udvalg af restaurant møbler.  Plads til alle Møbler er en nødvendighed, når det kommer til...

Inventa hjælper med caféinventar

Inventa hjælper med caféinventar

Er du caféejer eller en del af holdet bag caféen, og trænger lokalerne til at blive frisket op? Har I brug for friske og professionelle øjne og dygtige fagfolk til at designe nyt, bør I kontakte Inventa, der sørger for cafe inventar. Fælles dialog fra start til slut...