Rengøring af køkkenet

Når du har en restaurant, findes der strenge krav for rengøring, som skal overholdes for dig selv, dine medarbejderes og gæsters sundhed. Derudover foretages der løbende sundhedskontrol, som kan medføre store bøder, hvis alle punkter inden for området ikke overholdes. Det kan være nervepirrende, inden du får besøg af sundhedsmyndighederne, og derfor vil vi give et bud på, hvordan du kan forberede dig her.

Først og fremmest er det vigtigt, at du sørger for, at dine medarbejdere også har styr på rengøring, hygiejne, temperatur, udluftning m.m. På den måde kan du også holde fri uden bekymringer for, om forholdene er, som de skal være. Derudover skal dine medarbejdere også håndtere madvarerne på korrekt vis.

Rengøring af alle værktøjer i køkkenet er yderst vigtigt, da det bruges dagligt af mange forskellige. Ydermere må der ikke stå skrald i køkkenet, og derfor skal det helst smides ud med det samme. Det nytter heller ikke noget blot at holde rengøringen til køkkenet – nej, der skal selvfølgelig også gøres rent på toilettet hver dag, hvor både medarbejdere og kunder kommer forbi.

Sundhedsmyndighederne er derudover særligt opmærksomme på skærebræt, da det er her, der samles flest bakterier i et køkken. Derudover skal bestik, gryder, potter, pander osv. selvfølgelig også rengøres hver dag, ligesom du ville gøre derhjemme. Det vigtigste er at udarbejde en klar rutine, som alle nemt kan følge. På den måde vil rengøringen altid være i top.

Mangler du et sted, hvor du kan finde alle rengøringsartikler til erhverv? Hos Knudedan finder du alt, hvad du skal bruge!

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...