Sådan vælger du det rette forklæde til din restaurant

Skrevet af: Team Lillebror

Når det drejer sig om arbejdet i en restaurant, er der meget at skulle forholde sig til. Derfor er det vigtigt, at der er styr på arbejdstøjet, så alle kan gøre deres arbejde bedst muligt. Her er tre spørgsmål, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilket forklæde passer bedst til uniformen i din restaurant.

1. Hvad er formålet?

Som noget af det første er det en god idé at tænke over, hvem forklædet skal bruges af, og hvad de skal bruge det til, så du kan vælge det helt rette.

Der er eksempelvis forskel på, hvilke behov kokke og tjenere har, når det gælder deres uniform. Et kokkeforklæde skal sørge for, at kokken let kan forberede maden uden at blive beskidt på deres normale tøj, så her er det relevant, at det dækker mere af kroppen. For tjenere er det smart med et forklæde, der ser stilrent ud, når de hjælper med dine restaurantgæsters mad og drikkevarer. Her er det fint med et tørklæde rundt om taljen.

2. Har du en præference i forhold til materialet?

Du kan få forklæder i en hel del materialer, så det handler om at finde det materiale, som passer bedst til dine behov. Bomuld er en klassiker, så du er sikker på at få et forklæde, der er let og praktisk. Du kan også vælge et forklæde i læder, fordi selvom det vejer lidt mere, giver det ekstra beskyttelse mod varme, hvilket især er praktisk for kokke.

3. Hvilken stil går du efter?

Vil du gerne skabe en rød tråd i din restaurants design, er det altid en god idé at sørge for, at uniformerne komplimenterer restaurantens stil. Der findes et utal af smarte forklæder i forskellige designs, farver og styles, så du kan let finde et forklæde, der passer til din restaurants look, uanset om du leder efter noget stilrent og simpelt eller noget sjovt og farverigt.

Stort udvalg af forklæder

Leder du efter arbejdstøj, kan du ikke gå galt i byen med Kentaur. Dette brand specialiserer sig i innovativt og funktionelt arbejdstøj til et væld af forskellige industrier, og dette gælder også madbranchen. Hos Kentaur finder du forklæder med personlighed, der passer til ethvert formål. Gå på opdagelse i deres store udvalg af forklæder, og find dine favoritter til din restaurant.

 

Relateret indlæg

Tips til at vælge vin til din middag

Tips til at vælge vin til din middag

Hvis du er i gang med at planlægge en middag for venner og familie, så er der ofte brug for vin. Til en lækker middag er det nemlig typisk nødvendigt med en god vin. Men hvordan vælger du så den perfekte vin til middagen?Kender du ikke særlig meget til vin, så er det...

Få flere planter ind på din restaurant

Få flere planter ind på din restaurant

Hvis du driver en restaurant i indre Aarhus, kan du nok genkende et ungt publikum. Århus er nemlig ungdommens by, og er derfor også en kundegruppe, du bliver nødt til at tage alvorligt. Og de unge er en bestemt målgruppe, de ved lige, hvad de vil have. Du som...

Skal du have bygget en stor hal?

Skal du have bygget en stor hal?

Står du overfor et stort projekt, hvor der er brug for at få bygget én eller flere haller til din virksomhed? Så skal du have fat i en stærk faglig entreprenør, og til det er KG Hansen et godt valg. KG Hansen har en stor erfaring, når det handler om store...