Sådan vælger du det rette forklæde til din restaurant

Skrevet af: Team Lillebror

Når det drejer sig om arbejdet i en restaurant, er der meget at skulle forholde sig til. Derfor er det vigtigt, at der er styr på arbejdstøjet, så alle kan gøre deres arbejde bedst muligt. Her er tre spørgsmål, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilket forklæde passer bedst til uniformen i din restaurant.

1. Hvad er formålet?

Som noget af det første er det en god idé at tænke over, hvem forklædet skal bruges af, og hvad de skal bruge det til, så du kan vælge det helt rette.

Der er eksempelvis forskel på, hvilke behov kokke og tjenere har, når det gælder deres uniform. Et kokkeforklæde skal sørge for, at kokken let kan forberede maden uden at blive beskidt på deres normale tøj, så her er det relevant, at det dækker mere af kroppen. For tjenere er det smart med et forklæde, der ser stilrent ud, når de hjælper med dine restaurantgæsters mad og drikkevarer. Her er det fint med et tørklæde rundt om taljen.

2. Har du en præference i forhold til materialet?

Du kan få forklæder i en hel del materialer, så det handler om at finde det materiale, som passer bedst til dine behov. Bomuld er en klassiker, så du er sikker på at få et forklæde, der er let og praktisk. Du kan også vælge et forklæde i læder, fordi selvom det vejer lidt mere, giver det ekstra beskyttelse mod varme, hvilket især er praktisk for kokke.

3. Hvilken stil går du efter?

Vil du gerne skabe en rød tråd i din restaurants design, er det altid en god idé at sørge for, at uniformerne komplimenterer restaurantens stil. Der findes et utal af smarte forklæder i forskellige designs, farver og styles, så du kan let finde et forklæde, der passer til din restaurants look, uanset om du leder efter noget stilrent og simpelt eller noget sjovt og farverigt.

Stort udvalg af forklæder

Leder du efter arbejdstøj, kan du ikke gå galt i byen med Kentaur. Dette brand specialiserer sig i innovativt og funktionelt arbejdstøj til et væld af forskellige industrier, og dette gælder også madbranchen. Hos Kentaur finder du forklæder med personlighed, der passer til ethvert formål. Gå på opdagelse i deres store udvalg af forklæder, og find dine favoritter til din restaurant.

 

Relateret indlæg

Vælg dansk spiritus

Vælg dansk spiritus

Dansk spiritus er kendt for sin høje kvalitet, som kommer af de nøje udvalgte ingredienser. Med dansk spiritus får du et produkt med smag, som er både fyldigt og kompleks. Derudover kommer dansk spiritus fra producenter med stor viden og erfaring. Det gør, at du får...

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Sådan vedligeholder du dit rideudstyr

Ridning er en af de mest populære sportsgrene og er også en af de ældste. For at kunne nyde sporten fuldt ud, er det vigtigt at tage dig godt af dit rideudstyr.   Fjern alt snavs og støv fra dit udstyr efter hver tur. Det gælder især for sadlen, da det er her,...