Sådan vælger du det rette forklæde til din restaurant

Skrevet af: Team Lillebror

Når det drejer sig om arbejdet i en restaurant, er der meget at skulle forholde sig til. Derfor er det vigtigt, at der er styr på arbejdstøjet, så alle kan gøre deres arbejde bedst muligt. Her er tre spørgsmål, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilket forklæde passer bedst til uniformen i din restaurant.

1. Hvad er formålet?

Som noget af det første er det en god idé at tænke over, hvem forklædet skal bruges af, og hvad de skal bruge det til, så du kan vælge det helt rette.

Der er eksempelvis forskel på, hvilke behov kokke og tjenere har, når det gælder deres uniform. Et kokkeforklæde skal sørge for, at kokken let kan forberede maden uden at blive beskidt på deres normale tøj, så her er det relevant, at det dækker mere af kroppen. For tjenere er det smart med et forklæde, der ser stilrent ud, når de hjælper med dine restaurantgæsters mad og drikkevarer. Her er det fint med et tørklæde rundt om taljen.

2. Har du en præference i forhold til materialet?

Du kan få forklæder i en hel del materialer, så det handler om at finde det materiale, som passer bedst til dine behov. Bomuld er en klassiker, så du er sikker på at få et forklæde, der er let og praktisk. Du kan også vælge et forklæde i læder, fordi selvom det vejer lidt mere, giver det ekstra beskyttelse mod varme, hvilket især er praktisk for kokke.

3. Hvilken stil går du efter?

Vil du gerne skabe en rød tråd i din restaurants design, er det altid en god idé at sørge for, at uniformerne komplimenterer restaurantens stil. Der findes et utal af smarte forklæder i forskellige designs, farver og styles, så du kan let finde et forklæde, der passer til din restaurants look, uanset om du leder efter noget stilrent og simpelt eller noget sjovt og farverigt.

Stort udvalg af forklæder

Leder du efter arbejdstøj, kan du ikke gå galt i byen med Kentaur. Dette brand specialiserer sig i innovativt og funktionelt arbejdstøj til et væld af forskellige industrier, og dette gælder også madbranchen. Hos Kentaur finder du forklæder med personlighed, der passer til ethvert formål. Gå på opdagelse i deres store udvalg af forklæder, og find dine favoritter til din restaurant.

 

Relateret indlæg

Derfor elsker ride-piger at ride

Derfor elsker ride-piger at ride

Det kan indimellem virke som om, at piger der rider, går mere op i deres ridning, end andre gør i deres sport, som for eksempel cykling, fodbold, løb og så videre. Og ja, det er ganske almindeligt kendt, at det kræver meget tid at have en hest og ride. Men det er ikke...

Fra vindrue til vin

Fra vindrue til vin

Vi er mange, der elsker den læskende drik, vinen. Den findes i mange former. Du kan få vin som rosé, rød, orange, hvid og mange flere varianter, men de færreste ved, hvordan vin fremstilles – sådan helt fra bunden.   Druen   De vindruer, der anvendes til...

Hold en hyggelig aften for dine veninder

Hold en hyggelig aften for dine veninder

Når venindegruppen skal samles, er det nødvendigt at gøre lidt ekstra ud af det. I takt med at man er blevet ældre, er blevet mere sat og måske er flyttet længere fra hinanden, er det velkendt, at det er sjældnere og sjældnere, at venindegruppen har tid til at mødes....